Cześć JackuJacekx pisze:Proszę jakieś bliższe dane na priva kiedy, gdzie i ile

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Cześć JackuJacekx pisze:Proszę jakieś bliższe dane na priva kiedy, gdzie i ile
Przykro mi , że nas nie znalazłeś, ale w informacji było dokładnie podane gdzie się spotykamy, wejście 72 i chyba po 21 poszliśmy dopiero na plazę ( w sumie rozłozyliśmy się między wejściem 71/72, więc blisko...w zeszłym roku było podobnie z info i też się odnależliśmyJacekx pisze:Trochę logistyka u Organizatorów zaszwankowała ale myślę , że w przyszłym roku się poprawią
Jak najbardziej, z chęcią zobaczymy Twoje fotki.Jacekx pisze:Jak swoje zdjęcia pokażecie tu na forum to swoje też udostępnię.
ZapraszamyDo zobaczenia na najbliższym zebraniu Oddziału na Wita Stwosza.
no jak, przecież do mnie dzwoniłeś nie razJacekx pisze:Nie mam niestety nr. waszych komórek.
rewelka usmiałem się!sofijka pisze: Były gwiazdy klasyczne, a także tak zwane żółwie - odkryte przez Pt100. Mamy "firmowy" jelitowy gatunek ciał niebieskich, który pozwala na spełnienie wielu życzeń .
Gwiazdy żółwie przemieszczają się po niebie pełnym gracji powłóczystym, wolnym ruchem, dają szansę na wypowiedzenie nawet bardzo rozbudowanego, długiego marzenia albo kilku mniejszych.
Czytała Krystyna Czubównasofijka pisze: Gwiazdy żółwie przemieszczają się po niebie pełnym gracji powłóczystym, wolnym ruchem, dają szansę na wypowiedzenie nawet bardzo rozbudowanego, długiego marzenia albo kilku mniejszych.