No i coś mnie dziś boli brzuch-tylko nie wiem od czego.
Bardzo żałuje

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
tak,Wielkopolska nie zawodzi nigdymaggie0278 pisze:Tym razem jestem dumna, że Poznań nie zawiódł:-)
z wzajemnością Magdaleno i Pawle, do następnego spotkania w takiej fajnej ekipiemagdalene pisze:baaaardzo miło było Was poznać w uroczym Poznaniu
a nie mówiłamagastaga pisze: Aż żałuję, że jednak nie zdecydowałam się zostać, ale wtedy musielibyście mnie znosić aż do rana![]()
no to super! spaliłaś przynajmniej kalorie i %agastaga pisze:u zaliczyłam jeszcze ponadprogramowy 5-kilometrowy spacer do domu
tak jak pisałem w innym miejscu, raczej ciesz się ,że nie byłaś w szpilkachagastaga pisze:Żałowałam mocno, że nie wzięłam sobie jakichś % na drogę
nawet usprawiedliwiona byś była ,gdybyśmy zabalowalimaggie0278 pisze: "Wcześnie wróciłaś, myślałem, że impreza do rana będzie
prawda ,że ładna ? Następnym razem pozwolę ci ją założyćNatuśka pisze:Piciu, z całą sympatią wybaczam kolor bluzy
Piciu pisze: Następnym razem pozwolę ci ją założyć![]()
Każde lody są warte grzechuPiciu pisze:A po tych lodach jakąś , nie tęgą minę miałaś
A dziękuję, ale zaznaczam, że nagroda jest NASZA- WSPÓLNA- WSZYSTKICH, bo występowałam pod barwami J-elitypawelhks pisze:Smacznego wygranej nagrody Natuśka!