jak zdobedziesz grupe minimum umiarkowana w PCPR czy w PZON to bedziesz gosc dla firmy, z tego tytulu maja troche znizek, a i Ty dostaniesz co nieco ulg.Duduś pisze:Postanowiłem odpocząć ile się da 5-mcy jestem na L-4, złożyłem wniosek na świadczenia rechabilitacyjne i staram się o grupę-zobaczymy ile się da wywalczyć
Wiem że jak wrócę do pracy to będzie tylko gorzej; przynajmniej na tym stanowisku
W tych zmianach uwzglednij swoj stan nie tylko zdrowia, ale i ogol składajacych sie "jednostek "zyciowych, rodzina, hobby, relaks, wypoczynek, czas na zdrowie i urlop.andzka pisze: Pomyślę o zmianach i nie będę sobie zawracać głowy pracą w najbliższym czasie... MOże tam już zrobiłam co mogłam? Jutro idę do lekarza, porozmawiam z nim i zobaczę, co on zdecyduje
Moja rada..no nie, inaczej, ktos z mojej rodziny, wyjechal na urlop 14 dni, potem slal do firmy SMS plus pismo o dodatkowy urlop bezplatny.Po powrocie , po 3 miesiacach dostala podwyzke i awans, bo dopiero wtedy doceniono, ile umie i ile kosztowalo jej wyksztalcenie w zawodzie - w sieci.Roznie bywa w zyciu.
tutaj akurat moje doswiadczenie sie buntuje...exa pisze:nie oglądaj się na lekarza, rób co czujesz
lekarze wymusili na mnie pojscie na rente, do tej pory niemoge sie z nia pogodzic, brak mi tempa pracy....tyle, ze rozumiem, gdybym wtedy nie odpuscil, dzieci nie mialyby ojca....a zona. coz, wierze ze i jej by mnie brakowalo !