viewtopic.php?t=1749&highlight=zmiany+pogody
viewtopic.php?t=7441&highlight=pory+roku
viewtopic.php?t=1211&highlight=pory+roku
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
kiedy przed chwilą dotknełam brzucha przypomniałam sobie ten post, czy to było by możliwe ze ten o to stolec który leci z prędkością światła przez jelita pali nie tylko odbyt a jelita także? czy moge wiązać kłująco palący ból jelit po dotknięciu z tym...Alutka86 pisze:W moim przypadku perystaltyka jest tak szybka, że stolec nie nadąża zmienić się z zasadowego na kwaśny.. Zatem odbyt pali nieźle..
oj możliwe możliwe. Mnie często palą, bolą jelita. Czasem nie wiem czy to jelita czy żołądek. Skręca, boli a najbardziej jak mam właśnie biegunkę wodnistą. Cóż takie życie. Najlepiej wtedy nospa forte, ewentualnie tramal retard jak ból jest już nie do wytrzymania i spać. A w ogóle to najbardziej pomaga kroplówka przeciwbólowa i rozkurczowa (mix). Niestety wszystko tylko na chwilę pomaga...nataliak71 pisze:kiedy przed chwilą dotknełam brzucha przypomniałam sobie ten post, czy to było by możliwe ze ten o to stolec który leci z prędkością światła przez jelita pali nie tylko odbyt a jelita także? czy moge wiązać kłująco palący ból jelit po dotknięciu z tym...