STUDENT II
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Re: STUDENT II
[cytat usunięty na prośbę użytkownika]
Chyba zadzwonie do Olsztyna i zobacze co oni na to, bo i tak chce przedzwonic porozmawiac. U mnie nie ma oddzialu i musze wniosek wysylac to wole sie upewnic, ze jest bez bledow itp.
Chyba zadzwonie do Olsztyna i zobacze co oni na to, bo i tak chce przedzwonic porozmawiac. U mnie nie ma oddzialu i musze wniosek wysylac to wole sie upewnic, ze jest bez bledow itp.
- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
[Wie ktoś może, w jakich godzinach jest czyny mazowiecki oddzial pfron?? tzn ten w warszawie na ul Grójeckiej?[/i]
Kasia22, na stronie PFRONu sa numery i godziny otwarcia.
Ja wyslalam wniosek, dostalam juz oczywiscie do poprawek cos tam i wyslalam braki. Mam nadzieje, ze juz jest ok.
Ja wyslalam wniosek, dostalam juz oczywiscie do poprawek cos tam i wyslalam braki. Mam nadzieje, ze juz jest ok.
- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
na stronie jest tylko telefon
a godziny to sie chyba bede musiała jutro przez telefon dowiedziec.. bo mam tylko 2 dni na złozenie wniosku..

Chora na Crohna od zawsze.
- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
Złozyłam wniosek wczoraj i zobaczymy, czy cos dostane..
w ogole zaskoczyło mnie, ze podnieśli kwotę o prawie 2 tys na polrocze..
a tak nawiasem, to okazało sie, ze w internecie sa informacje w jakich godzinach jest otwarty oddzial w warszawie.. ja nie wiem, jak ja to patrzyłam
w ogole zaskoczyło mnie, ze podnieśli kwotę o prawie 2 tys na polrocze..

a tak nawiasem, to okazało sie, ze w internecie sa informacje w jakich godzinach jest otwarty oddzial w warszawie.. ja nie wiem, jak ja to patrzyłam

Ja wnioskowalam tylko o 1.650 zl. bo nie wiedzialam o co jeszcze moge tam "prosic"Kasia22 pisze:w ogole zaskoczyło mnie, ze podnieśli kwotę o prawie 2 tys na polrocze..

- Anita
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
ja mam dofinansowany również internet i faktury przychodzą na moją mamę. Pan w PFRON powiedział że jak najbardziej 

O kurde widzisz to moglam jednak wnioskowacAnita pisze:ja mam dofinansowany również internet i faktury przychodzą na moją mamę. Pan w PFRON powiedział że jak najbardziej

- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
a ja mam takie pytanie, w jaki sposób oni zawiadamiają o decyzji? listownie jakoś, czy ja mam sie z nimi skontaktowac? bo cos cicho jest.. choc 21 dni juz mineło w ubiegły czwartek..
- podblond
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
U mnie w Gdańsku zawsze listownie. Ale czasem dzwonią jak domyślają się, że list nie doszedł albo jak termin do podpisania umowy jest krótki albo jak czegoś zapomnisz donieść...
Sama też możesz zadzwonić i zapytać czy już są decyzje. Ale 21 dni, to w przypadku PFRONu wcale nie jest długi okres
Miłego dnia
Sama też możesz zadzwonić i zapytać czy już są decyzje. Ale 21 dni, to w przypadku PFRONu wcale nie jest długi okres

Miłego dnia

Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło...
Jesli chodzi o przyznanie kasy to babka mi powiedziala, ze dycyzje beda nie szybciej niz w maju.
- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
ja czekam na rozpatrzenie wniosku, bo ja sie dopiero staralam na ten semestr, bo na poprzedni nie zdazyłam, bo rente dostalam w listopadzie.
nie na rozliczenie, bo jeszcze nie ma czego rozliczac
gdzies cos wyczytałam, ze maja 21 dni na zgłoszenie ewentualnych braków, ale nikt sie nic nie odzywa, wiec nie wiem, czy to znaczy, ze nie dostane? 
nie na rozliczenie, bo jeszcze nie ma czego rozliczac

Chcialam sie pochwalic, ze pare dni temu dostalam decyzje o przyznaniu calej kwoty, o ktora wnioskowalam 

- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
ja nie dostałam całej kwoty. nie dostałam nawet 1/3 bo przeciez ja za studia nie płace, to mi nie dali. w dodatku nie wiem teraz, czy mam teraz ta 1/3 sumy rodzielac na te wszystkie koszty ktore wpisywałam? mieszkanie, internet, ksiazki czy moge dac np faktury internetu i jeden miesiac mieszkania?