Znalaz3am sanatorium w którym zajmuj? sie miedzy innymi nasz? chorob? ( w innych sanatoriach pisali ogólnie o chorobach uk3. pokarmowego)
Podaje namiary:
Dom Sanatoryjno-Wypoczynkowy "Glinik"
38-316 Wysowa-Zdrój 101
woj. ma3opolskie
wysowa@glinik.gorlice.pl
tel. (0 prefix 18) 35-32-024
tel./fax (0 prefix 18) 35-32-028
BPH PBK S.A. ODZIAL GORLICE 59 10 60 00 76 0000 32 0000 11 99 23
Je?li kto? chce sie temu dok3adnie przyjrzea podaje adres: http://www.wysowa.glinik.pl
Otwórzcie sobie oferte lecznicz? i rehabilitacje tam znajdziecie wszystki informacje.
Zapisa3am sie na turnus od 2.07-15.07 tego roku. Koszt 910 z3 za 14 dni ,w tym noclegi, zabiegi rehabilitacyjne+ 3 posi3ki (jesli kto? sobie za?yczy odpowiednia dla nas dieta) Pokoje np. 2 osobowe (mo?liwo?a przyjechania z opiekunem który p3aci wówczas 770 z3 (noclegi +wy?ywienie))
Poniewa? ja jade bez opiekuna jestem narazie sama w pokoju wiec je?li kto? z Was by3by zainteresowany zapraszam do wspólnego zakwaterowania (wtedy dzwoni?c na recepcje trzeba podaa moje nazwisko tzn. A. Wieczorek)
By3oby mi bardzo mi3o gdybym mog3a sie tam z Wami spotkaa wiec zapraszam!!! ( Nie trzebz miea skierowania tylko w3asn? dokumentacje medyczn? i ksi??eczke)
Mam nadzieje ?e kto? z Was sie zdecyduje. Wiem ?e jest ju? ma3o czasu ale ja dzisiaj to znalaz3am i dzisiaj zarezerwowa3am (Raz sie ?yje!!!)
Pozdrawiam wszystkich
Do us3yszenia!!!
Ps. Z góry zaznaczam ?e chce mieszkaa z KOBIET!!!! ( bo w przeciwnym przypadku mój facet by mnie zabi3 i nie musia3abym sie ju? rehabilitowaa!!!!