Tak żałuję, że ani grać nie potrafię, ani w śpiewie nie jestem nawet znośna

chrzanovy, myślę o moich propozycjach do śpiewnika

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Lemoni ja w śpiewie jestem absolutnie nieznośnaLemoni pisze:ani w śpiewie nie jestem nawet znośna .
świetny pomysł, jestem za!sofijka pisze:Chrzanovy mam śpiewnik w stylu ogniskowe pieśni rockowe ( głównie są tam rockowe klasyki), z chwytami gitarowymi, mogę go zabrać co by powiększyć zasoby.
A jeśli chodzi o propozycje do playlisty ogniskowy music box to z polskich:
Kult – Celina
Kult – Baranek
T. Love – King
Lemoni ja w śpiewie jestem absolutnie nieznośnaLemoni pisze:ani w śpiewie nie jestem nawet znośna ..
To może stworzymy sekcję pod tytułem fałszujące chórki żeńskie?
te szlagiery obczajone i propozycja highway star purpli tez juz była w akcji, ale bez elektryki hmmm bedzie raczej trudnosofijka pisze:Chrzanovy mam śpiewnik w stylu ogniskowe pieśni rockowe ( głównie są tam rockowe klasyki), z chwytami gitarowymi, mogę go zabrać co by powiększyć zasoby.
A jeśli chodzi o propozycje do playlisty ogniskowy music box to z polskich:
Kult – Celina
Kult – Baranek
T. Love – King
Lemoni ja w śpiewie jestem absolutnie nieznośnaLemoni pisze:ani w śpiewie nie jestem nawet znośna ..
To może stworzymy sekcję pod tytułem fałszujące chórki żeńskie?
swietny zespół bardzo wesoleŁąki Łan, świetni są, ale chyba za mało osób ich zna. No i teksty mają dziwaczne, ciężkie do zaśpiewania
no i ja tu musze przyznac ze nie nadążam, niestety ktos inny musi sie podjąć bo ja już za duże wapno i nie sluchalem tegoHappysad
to mam juz zdaje sie wydrukowane Okapatkaas pisze:Simon & Garfunkel - The Sound of Silence lub El Condor Pasa(If I could) albo Mr. Big - To be with you i klasyczne Jolene,
tak plus angie i wild horses ze stonzówLemoni pisze: Mrs Robinson, bo zwawsze .
I jeszcze Rolling Stonesi,
Tym razem Andżela będzie Pendolinoangelika0103 pisze:Kto wybiera się polskim busem??
Guns n roses - Paradise citychrzanovy pisze: 2. Integratorzy uczestnicy prosze mi pisać 1 polski jeden niepolski przebój propozycje, będę miał jakąś ściągawke i moze cos sie uda jeszcze druknąć do śpiewniczka
Tym razem Andżela będzie Pendolinosubzero pisze:angelika0103 pisze:Kto wybiera się polskim busem??
heh ale toż to jest czadzik, a my przecie będziem na pudle zasuuvać, z gunsow mam patience, sweet child, knocking, dont cry - ale nie umiem zaspiewac:)subzero pisze:Guns n roses - Paradise city
i ja równieżangelika0103 pisze:
cieszę się że znów razem jedziemy
chrzanovy pisze:heh ale toż to jest czadzik, a my przecie będziem na pudle zasuuvać, z gunsow mam patience, sweet child, knocking, dont cry - ale nie umiem zaspiewac:)subzero pisze:Guns n roses - Paradise city