Ja jestem za Niemcami, jezeli oni odpadna, to zostaje mi Holandia

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
ar ju szur?TigeR pisze:Dostalismy chyba najlatwiejszych przeciwnikow jakich mozna bylo dostac
W tamtym okresie (Rosja) motorem napedowym tego zespolu byl Arshavin, patrzac na jego dzisiejsza gre, moge stwierdzic, ze ten czlowiek juz nie bedzie mozgiem tej druzyny. Pamietam jak na Euro pluca zostawial, dzisiaj ten czlowiek snuje sie po boisku. Ale jak trzeba, to przynajmniej stoi w dobrym miejscu i stara sie doczlapac do bramki. Strzaly ma dobre aczkolwiek przewydywalny strasznie.tom-as pisze: ar ju szur?
Rosja - medaliści Euro 2008
Greca, Czechy - medaliści Euro 2004
Nope. Aktualnie najslabsza to Ukraina, a nawet bym obstawial Irlandie w tym gronie, mimo ze oni jakos dali rade sie zakwalifikowac.Torvik pisze:Gdyby Polska miała grać w eliminacjach na 100% by na Euro nie grała. Jest najsłabszą z 16 drużyn.
Nie zgodze sie. W wiekszosci europejskich ligach sezon konczy sie troche wczesniej niz w czerwcu, takze bedzie ok. miesiaca spokoju dla zawodnikow, a watpie tez ze selekcjonarzy beda dodatkowo przemeczac swoich zawodnikow.Torvik pisze: I ogromne przemęczenie sezonem zawodników z lepszych drużyn.