no chyba czasem niestety trzeba się do czegoś zmusić

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mam ten sam problemmanka pisze:a jak ja nie lubię żadnego sportua bardzo go potrzebuję , to co mam zrobić ?
Przyznam racjęOtacon pisze:Chyba będziesz musiała się jednak przymusić bo każda dyscyplina sportu wiążę sie z wysiłkiem- a tego pewnie w sporcie nie lubisz![]()
Odpowiem za siebie że nie lubie zespołowychOtacon pisze:Jest jeszcze kwestia taka czy lubisz sporty zespołowe czy nie?![]()
dlatego właśnie się zmuszamOtacon pisze:Pozbycie się kilku kilo to powinna być wystarczająca mobilizacja do zmuszenia się do wysiłku sportowego
tak dla wyjaśnienia : Torvik wydzielił ten wątek i tak właśnie go nazwał ( już nie będę zmieniać )Zenobius pisze:Przegladalem sobie forum i slowo "mobilizacja" wystapilo ostatnio kilkanascie razy
Szczegolnie ze slowem "brak" w zdaniu.
oczywiście że są , ale albo na nie mnie niestać , albo jest to bzdurny aerobik na który już mi szkoda kasyRudi pisze:Chyba nie powiesz mi, że w Toruniu nie ma zajęć grupowych
średnio nie za bardzoTorvik pisze:A umiesz pływać?
Czyli ja jestem leniwa wyszłoZenobius pisze:Jezeli macie jakis powod zeby pojsc pocwiczyc, to to juz jest mobilizacja.
Gadanie o jej braku to imho tylko wymowka![]()