Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Wg mnie pomysł supertaloca pisze:Swoją drogą może by tak zrobić konkurs z obstawianiem meczy na zasadzie kto wygra dany mecz bez podawania ilości bramek bo to za trudne. Piszemy kto gra ludziki obstawiają, a po meczu/ach liczymy punkciki i znowu piszemy kto gra następnego dnia i obstawiamy dzień następny, a za trafienie 1 punkcik Co o tym myślicie?
jednak bardzo chciałabym się mylić co do meczów z Rosją i Czechami. Wszystko wskazuje na to, że Rosja nam nieźle dołożytaloca pisze:Ja myślę, że z Grekami może być przy wielkim szczęściu remis. Z Rosją i Czechami raczej będzie porażka
a ja niemartita pisze:z angolami to ja bym się chętnie spotkała
znam jeszcze jedną osobę która też tak uważa i mi to cały czas powtarzaImponderabilia. pisze:miałam wrażenie, ze to nie Rosja jest taka dobra, tylko Czechy są takie słabe
nie mam nawet w oglądaniu przed tv porównania bo nie oglądam ligowych meczy chyba, że jest to jakiś hit sezonumagdalene pisze:mecze ligowe sa milion razy lepsze
Przez pierwsze 20 minut można powiedzieć, że radość mnie ponosiła i już się nieźle w kibicowanie wkręciłammagdalene pisze:A gra naszych... kazdy widzial...
magdalene pisze: Chociaz ceremonia otwarcia fajna
może i trochę przesadziłam, ale o ile się nie mylę było 4 obrońców: Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch. No ok do Piszczka pretensji mieć nie można, ale reszta moim zdaniem nie popisała się. Dlatego napisałam, że nie mamy obrony bo jeden Piszczek to moim zdaniem za mało. Może lepszym określeniem było by mamy dziurawą obronęTorvik pisze:Bez przesady - nie przypominam sobie, żeby Piszczek coś w obronie sknocił.
no nie atakowali bo wiedzieli gdzie jest nasz słaby punktTorvik pisze:Inna sprawa, że Grecy tym skrzydłem nie atakowali.
a nie wiem bo nie oglądammartita pisze:eeeeee mecze Manchesteru są całkiem ok np
Też bym nie miała nic przeciw żeby wygrali, ale niestety myślę tak jak Torvik z tej grupy to oni raczej nie wyjdą. Z grupy B moim zdaniem wyjdzie Holandia i Niemcy.Torvik pisze:martita napisał/a:
ale Portugalczykami też bym nie pogardziła a swoją drogą to mam nadzieję, że wygrają całą tą zabawę
Według mnie nie wyjdą z grupy.
ja się tak nakręciłam, że chyba też zacznę oglądać takie meczenoodle pisze: Oglądam też zawsze mecze FC Barcelony i Realu Madryt, wszystkie Wisły Kraków i każdy mecz Ligi Mistrzów, czy Pucharu UEFA
tak tak hurraaaBaby pisze:Niemcy i Portugalia górą
Muszą zachować siły na później. Hm a jednak Polacy potrafią strzelać bramki, nadal w nich wierzętaloca pisze:tak tak hurraaaBaby pisze:Niemcy i Portugalia górąchoć Niemcy wydawało mi się, że za bardzo bramek nie chcieli strzelać i się nie starali