Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
no nie wiem, nie wiemdeth pisze:gdyby nie kontuzja Motty, byłoby 3:1
ta już 8:0taloca pisze:no nie wiem, nie wiem moim zdaniem powinno być co najmniej 5:0 bo po zagraniu ręką powinien zostać podyktowany rzut karny.
To chyba dowodzi jakości drużyny Hiszpanii i tego, ze mistrzostwo im sie słusznie należałoCorleone pisze: Włosi przegrali bo byli bardzo zmęczeni a Hiszpanie zagrali pierwszy raz tak jak się tego od nich oczekiwało ale we wcześniejszych meczach nie stracili sił.
no było to bardzo realnedeth pisze:ta już 8:0
a czym?deth pisze: ręka była nabita
to niewiarygodne ale myślę podobnie jak CorleoneCorleone pisze:Iniesta został wybrany zawodnikiem mistrzostw, jak dla mnie powinni wybrać Pirlo a z Hiszpanów najlepszy był Casillas
Zgadzam się Z tobą w 10000%Corleone pisze: jak dla mnie powinni wybrać Pirlo
tak o to chodzi o czym napisał CorleoneCorleone pisze:stefanmalek, pewnie chodzi o to, że podwykonawcy nie mieli zapłacone i musieli pozamykać firmy bo zbankrutowali...
Ma to do rzeczy że potem szybko będą remonty. Potem wychodzi że najwięcej asfaltu kładą w grudniumagdalene pisze:No ok, a co to ma do rzeczy? Że jakby były wolniej budowane, to by ludzi dłużej mieli pracę? Trochę śmieszne rozumowanieDżordż pisze:drogi A i S też były budowane tak szybko właśnie z powodu EUROCiekawe jakby tak ktoś w pierwszej lepszej firmie doszedł do takiego wniosku realizując projekt - długo by nie popracował.
chore to jest takie powtarzanie za kaczką czy innym przemądrzałem nierobem tej maksymyDżordż pisze:Ale co się dziwić chory kraj
trzeba też potrafić śmiać się z siebiemartita pisze:teraz po akcji: stadion-basen juz miło nie będzie