Wszystkie osoby chore na wrzodziejace jelito grube chcace porozmawiac lub tez podzielic sie swoja wiedza na ten temat zapraszam na gadu Czy naprawde nie ma nikogo kto skutecznie stosuje leki homeopatyczne lub pije ziolka? Moje gadu-gadu 1026858
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Elu dzieki serdeczne bede czekac na wiadomosc ja na razieEla pisze:Flowerciu, nie mam pojecia, jak znale1a dobrego homeopate. Moj? pani? doktor poleci3a mi przyjació3ka, która u niej leczy ca3? rodzine od wielu lat i z dobrym skutkiem (dzieci nie znaj? antybiotyków). By3am dzi? u tej mojej pani doktor i pyta3am, czy zna kogo? z Wroc3awia. Obieca3a, ?e sprawdzi na jakim? forum dyskusyjnym homeopatów i je?li sie czego? dowie, to mi da znaa.
Jolu dolaczam sie do Aneczki bede WAS rowniez otaczac modlitwa-Ania- pisze:do Joli:
Mo?e to co napisze wiesz dobrze- ale nie moge przej?a obojetnie. Z tego co widze stan Twej córki jest bardzo z3y w porównaniu do nas. Gdy le?a3am w klinice mia3am niemal to wszystko +uczulenie na leki. Hospitalizacja trwa3a 3 miesi?ce a g3ównym leczeniem by3y sterydy i ?ywienie pozajelitowe. Ma3o sie o tym pisze tu- wiem, ?e woreczek tego jest drogi, ale chyba tylko, gdy jest prywatnie kupowany. Ja mia3am za darmo codziennie przez 2 miesi?ce. Tym wzmocnili mój organizm, przygotowali do operacji. Doj?cie centralne do aorty umo?liwi3o podawanie codziennie krwi i mnóstwa kroplówek. Brak jedzenia (tylko woda) pozwala3o jelitom zagoia sie. Oraz leki. Psycholog, który przychodzi3 dodawa3 wiary ( zreszt? nie musia3)- moja wola ?ycia jest silniejsza ponad te paskudztwa. Mia3am cie?kie dni, 3 razy odbi3am sie od dna, mia3am tez ostatnie namaszczenie... ale ?yje. Czasem bywa3y k3opoty, ?e brakowa3o krwi w banku w Krakowie- to sprowadzali z Poznania, na wszystko znale1li rozwi?zanie. By3y dni smutne i radosne- np. pierwzy kleik po operacji, czy pierwszy krok po tylu miesi?cach le?enia no i brak odle?yn dzieki smaowaniu oliwk? dla dzieci.
Mo?e Ty to wiesz.
Mam Twoje gg je?li chcesz odezwij sie.
Jolu nie jeste? sama- po ka?dym deszczu jest s3once, mimo, ?e s?burze, to ono jest. Wiem, ?e d3ugo czekasz.
Je?li wierzysz w Boga- niech On doda Ci si3, a ja otocze Cie modlitw?.
pozdrawiam
Ania