Cześć! Ja mam Koty odkąd pamiętam ; D Duże, małe, rasowe, dachowce. Hmm, wygląda na pare miesięcy, więc jest troche za mały żeby go karmić karmą dla dorosłych kotów. W lipcu sama wzięłam sobie małą, puchatą kulkę do domu

. Mleka nie dawaj, bo może tylko zaszkodzić. Kotek jest już za duży na podgrzewane mleko.Weterynarz tłumaczył mi, że to źle działa na ich przewód pokarmowy. Ewentualnie możesz kupić w sklepie zoologicznym (nie wiem czy dobrze napisałam), takie specjalnie mleko dla kotów, ale szczerze nie polecam, to taki koci fast food, mozesz sobie poczytać na internecie.. Dobry dla kotów jest whiskas junior, w tym wieku kociaka możesz mu też dawać gotowanego kurczaka, czy wątróbkę . Mój uwielbia szprotki, takie zwykłe najtańsze w puszce. Pamiętaj też, że nie wolno go przekarmiać

Moje koty są wiecznie głodne. Małe kotki zawsze mają dużo energi, żeby nie latał po firankach wystarczy mu zawiesić gdzieś w domu piłeczke na sznurku, czy też jakiś guzik, zeby swobodnie mógł się bawić, a żeby nie drapał mebli, kupić drapak, najlepiej postawić go koło kuwety ; D. Do weterynarza też idź koniecznie, takie kotki trzeba zaszczepic i odrobaczyć : )
a to moje koTY : D

Cleopatra, kot russian-blue : D
a tu druuugi, nowonabyty : D
Paragoon, w gruncie rzeczy jest strasznie gruby, bo mam zbyt wielkie serce, by mu czegokolwiek odmawiać:)