Pasztet!Noire pisze:Mój brat mnie tak namawia do jedzenia królików,

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Pasztet!Noire pisze:Mój brat mnie tak namawia do jedzenia królików,
Natuśka domyślam się co jest twoim ulubionym jedzeniemNatuśka pisze:Pasztet!Noire pisze:Mój brat mnie tak namawia do jedzenia królików,![]()
Marchewka?Noire pisze:Natuśka domyślam się co jest twoim ulubionym jedzeniemNatuśka pisze:Pasztet!Noire pisze:Mój brat mnie tak namawia do jedzenia królików,![]()
Marchewka? Taki wielbiciel pasztetów lubi marchewki?Natuśka pisze:Marchewka?Noire pisze:Natuśka domyślam się co jest twoim ulubionym jedzeniemNatuśka pisze: Pasztet!![]()
co to ma znaczyć, że drugi minus? A gdzie był pierwszy ?Natuśka pisze:Wszystko musisz zepsućDrugi minus.
Pierwszy za to, że musiałam sama wprosić się na wycieczkę- zapomniałeś o mnieloczek pisze:Natuśka napisał/a:
Wszystko musisz zepsućDrugi minus.
co to ma znaczyć, że drugi minus? A gdzie był pierwszy ?
Bo loda mi nie zaproponowałeśloczek pisze:Ja Ci proponuje pasztet, nawet salceson a Ty mnie minusujesz? Kto te kobiety zrozumie
Natuśka pisze:Bo loda mi nie zaproponowałeś
Przeznaczenieloczek pisze:no i też lubisz lody, jak ja. Przypadek?
Dlaczego?loczek pisze:łamiesz mi serce
Niszka pisze:aa, skończy się na rowerowej do Białegostoku
Pasztet!Niszka pisze: Nawet moja króliczyca
Jeszcze opcja z wózkiem z Biedronkiloczek pisze:To co uważasz za romantyczne, jak nie wycieczkę rowerem do białegostoku z dziewczyną na bagażniku ?
Wersja bardziej romantyczna: z dziewczyną na ramie wtedy jedziemy i patrzymy sobie głęboko w oczy![]()
Z królikiem możesz mnie nie zostawiać, ale zaprosić byś mogłaNiszka pisze:Natuśka, bałabym się Ciebie zaprosić i zostawić sam na sam z królikiem