S_Gosia pisze:mój mąż kupił mi czytnik kilka lat temu gdy na wakacje chciałam zabrać papierowe wydanie serii "Millenium"
Znam to - kiedyś zabrałam całe wydanie "Gry o tron", czyli 8 całkiem grubych książek
S_Gosia pisze:Gratulować ? ? ?
Na szczęście nie
Od chyba 2 tygodni mam PMS, zwariować można, wszystko mi się rozregulowało przez te stresy, a nie biorę żadnych anty i już się pogubiłam w końcu
Tych sikanych testów to nigdy nie robię, bo przyprawiają mnie o zawał - jakoś zawsze widzę tam ślad tej drugiej kreski

Ale akurat A. i tak jechał do laboratorium, więc zabrałam się z nim i wynik negatywny, czyli pozytywny
Pandziaak pisze:Emotek i wielkich obrazków, kilku użytkowników w tym Mamcia prosili o ograniczenie w tematach merytorycznych, ze względu na problemy ze wzrokiem, a także zdrowotne-nie myślałam, że dla Was to temat do żartów
Nie wiem, o jakie inne zdrowotne problemy może tu chodzić

, ale mi emotki i wielke gify nie przeszkadzają, a idę o zakład, że mam jedne z największych problemów ze wzrokiem na tym forum - dwie spore wady, a słońce mnie zawsze tak razi, że nawet w pochmurne dni noszę duże ciemne okulary przeciwsłoneczne (niektórzy pewnie myślą, że dla lansu heh...).
Swoją drogą nawet lubię te wady - dzięki nim mogę mieć wszystkie kolory tęczówek (np. teraz mam szarofioletowe

) i różne fajne oprawki.
Z każdej niedogodności można coś pozytywnego wyciągnąć.
A co do żartów, to mimo, że jest mi czasem mega ciężko i smutno, to staram się nie podchodzić do życia śmiertelnie poważnie - i tak nie wyjdę z niego żywa przecież
Deth, zaśmieciłam Ci wątek na amen

Gniewasz się?