Horadoopka, czy dostałaś moją wiad. na PW?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Zdaje się, że Fenoterol też może powodować zaparcia.Cinimini pisze: Nie wiem czy to ten lek Fenoterol takie ma działanie,
Toż to byłby dla mnie zaszczytCinimini pisze:A mogłabyś wpaść w połowie sierpnia odebrać mój poród ?
Dla nas tym większyNatuśka pisze: Cinimini napisał/a:
A mogłabyś wpaść w połowie sierpnia odebrać mój poród ?
Toż to byłby dla mnie zaszczyt
Jeśli nie szkodzi, to dlaczego nie?Horadoopka pisze:a przy problemach jelitkowych dobrze jest codzień pić mleko??
To sprawa bardzo indywidualna, ja akurat dobrze toleruje mleko, ale oczywiście w zaostrzeniach go unikam.a przy problemach jelitkowych dobrze jest codzień pić mleko??
dziękujemy za wyrazy uznaniaNatuśka pisze: Dziś sobie o Was Kochane ciężarne myślałam. Od rana nie byłam w najlepszej formie, nie mogłam usiedzieć, bo mi się falki gniotły na wszelkie strony i myślałam, jak Wy dajecie radę z dzieciaczkiem w brzuchu :wow: Może dziś miałam gorszy dzień i bardziej to odczuwałam, ale mimo wszystko- dzielne babeczki jesteście!
To prawdaHoradoopka pisze: tyle odczuc jest w obrębie brzucha- bo skurcze Braxtona, bo dzidzia harcuje, bo może wzdęcie, bo jelitka bulgotają, bo jakies bóle ze tam wszystko sie powiększa, nieraz nie wiadomo co jest co