Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Z czasem poczujesz, a poki co oszczedzaj jelita bo kiedys Ci sie odplacaGwiazdozaur pisze:mi tam jak na razie alkohol nie szkodzi więc wlewam w gardło gdy tylko nadarzy się jakaś okazja(choćby weekend:D). Albo po pracy piwko sobie strzelić, wódkę to tylko podczas jakiś większych okazji i z jedzeniem a wina w ogóle nie lubię. Jak już to Gin albo rudą i do oporu
Coś tu propagandą śmierdzi.. wpierw fajki, a teraz wziąłeś się za alkohol?Z czasem poczujesz, a poki co oszczedzaj jelita bo kiedys Ci sie odplaca
Gwiazdozaur dopiero zaczyna chorowac, i zycze mu zeby mial jelitka w takim stanie jak najdluzej.kasia88 pisze:Widzisz Michał, nie ma reguły. Gwiazdozaur napisał, że mu nie szkodzi picie.
Co jakis czas i bez przesady.jaryszek pisze:Nie zgadzam sie z Toba sklonowany , alkohol pity co jakis czas nie szkodzi, ja tez pijalem duzo piwa w tygodniu i nic mi to nie szkodzilo, wodka to juz w ogole zadnych konsekwencji.
Nie no bez przesady , jak za duzo wypilem wodki to kac sie czesto zdarzalMichał_Z pisze:Co jakis czas i bez przesady.jaryszek pisze:Nie zgadzam sie z Toba sklonowany , alkohol pity co jakis czas nie szkodzi, ja tez pijalem duzo piwa w tygodniu i nic mi to nie szkodzilo, wodka to juz w ogole zadnych konsekwencji.
Ile to duzo piwa wedlug Ciebie ?
Zadnych konsekwencji po wódzieto dobry zawodnik z Ciebie jak na twoj wiek
zaczekac z piciem do 18stkibati91 pisze:Co proponujecie aby zmniejszyć ryzyko do minimum
Agikkus a Ty zaczekałaś?Agikkus pisze:zaczekac z piciem do 18stkibati91 pisze:Co proponujecie aby zmniejszyć ryzyko do minimum