Czyżby z rzucaniem coś nie wyszło? Ja bić nie będę, trudno, oczekuję na przyrzeczenie poprawy i dasz radęLemoni pisze:zabiiijcie mnie!

andzka, teraz nie ma zmiłuj. Razem z repką, a także innymi "trenerami" będziemy na Ciebie czekać i nie odpuścimy

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Czyżby z rzucaniem coś nie wyszło? Ja bić nie będę, trudno, oczekuję na przyrzeczenie poprawy i dasz radęLemoni pisze:zabiiijcie mnie!
Ni brałam udziału w tym temacie, ale zerkałam sobie od czasu do czau.Lemoni napisał/a:
zabiiijcie mnie!
Lemoni nie chodzi o kiepyLemoni pisze:Bardzo chciałabym móc do Was dołączyć - wprawdzie nie w rzucaniu palenia, ale czymś także szkodliwym
papieroski przy CD, zrobią to za nasLemoni pisze:zabiiijcie mnie!
chciałem uderzyć w czułe miejsce kobiet (tylko kobiety tu zaglądają)repka pisze:czysta prawda to jest: "kiedy palisz papierosy, mało pachną Twoje włosy"
fajny wierszykdethleffs pisze:kiedy palisz papierosy,
mało pachną Twoje włosy
lepiej z rana zjeść śniadanie
niż zadymić swe mieszkanie
a na koniec mam zyczenie
pocałujcie mnie w siedzenie
i Ci się udało, celne posunięciedethleffs pisze:chciałem uderzyć w czułe miejsce kobiet
Powoli realizuję...moje marzenie jest dosyć kosztowne i trochę potrwa zanimrepka pisze:ita71, a co z Twoim spełnianiem marzeń i nagradzaniem?
bo to bełkot jest, ja tez nie kumam, a dalej, martwiłem sie o co chodzi Lemoni, bo czujna Natalka przypomniała, ze nie o papierosyrepka pisze:A pierwszej części wypowiedzi Twojej, dethleffs, nie kumam,
A ja trzymam kciuki i wierzę ,że kolejne podejście się udaLemoni pisze:zabiiijcie mnie!