Tubisia zamiast pytać powinnaś spróbowaćWrednaTubisia pisze:Mikra, no to gadaj szczegóły szczegóły ^^

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Tubisia zamiast pytać powinnaś spróbowaćWrednaTubisia pisze:Mikra, no to gadaj szczegóły szczegóły ^^
oj tam oj tam niczemu to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie może i mąż przychylny będzieWrednaTubisia pisze:Piciu, a ja zaobrączkowana
Ja wiem, że facet nie ściana i można przesunąć, ale bez przesadyWrednaTubisia pisze:Ekhm ..no ja narzeczona na razie
Możliwe. Niczego nie wykluczam. Na dzień dzisiejszy sytuacja wyglada tak a nie inaczej.WrednaTubisia pisze:Mikra, ciężkie masz doświadczenia z facetami. Może nie spotkałas jeszcze takiego, z którym dałoby sie normalnie pogadać. Gratul;uję Ci tez odwagi, że próbowałaś
Mhmmmm : > Sugerujesz cos? : >Natuśka pisze:Ejjjjjjjjjjjjj, Mikra- dobre!Spodobało mi się!
ja po alkoholu ciekawe rzeczy robiłamsubzero pisze:Mnie się zdarzyło nocować w jednym łóżku z lesbijką, ale jako że się kumplujemy to nie było nic na rzeczy
Zenobius pisze:Ta, bo kobieta z kobieta to nie zdrada, wzdech.
baby to masz w nosieCorleone pisze:Baby kłamią![]()
hmmm, ja swój ideał też mam, myślę, że nawet dwa razy go widziałem....Corleone pisze:Też bym tak chciał ale niestety jestem za bardzo wybredny![]()
sie nie przejmuj - ja to mrugnięcie odebrałemPiciu pisze:napisałem z przymrużeniem oka
to napomnienie to do linka, czy do mojego nazewnictwa sztucznych męskich genitaliów ?magdalene pisze: deth napisał/a:
Corleone, modzi mogą nas tu zaraz przyhamować za penisy gumowe
Mhmmmm.... proszę zachować granice rozsądku.
Egzistenz pisze:Chociaż... mam w szafie coś, czego mogłabym użyć w tym celu