one czekają na toEgzistenz pisze: no brałabym je gdybym miała czym

raz człowiek mrugnie a efekt nieoczkowanydeth pisze:ja to mrugnięcie odebrałem

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
one czekają na toEgzistenz pisze: no brałabym je gdybym miała czym
raz człowiek mrugnie a efekt nieoczkowanydeth pisze:ja to mrugnięcie odebrałem
Troche to zabrzmiało jakby każda niehteroseksualna kobieta była w desperacji.Piciu pisze:one czekają na to
A co, wstydzi się?WrednaTubisia pisze:Natuśka, nie męcz biedaka
deth, jedyne wyjście: nie chodź ulicą- polecam chodnikdeth pisze:ja jak ide ulicą, to brałbym wszystkie (prawie) strasznie to wkurzające i frustrujące
Dobrze, że dopisałeś o tym ... katarze...deth pisze:ja mam przy swoim łóżku chusteczki higieniczneale katar mam ciagle
Tak Piciu, dzisiaj przejeżdżałam przez Kościan i czekałam, aż mi pomachasz...Piciu pisze:one czekają na to
Ale co w firankę? Jakich dźwiękowych?tom-as pisze: jeśli chcesz niesamowitych doznań dzwiękowych to... w firankę![]()
Dzięki, a się uśmiałamtom-as pisze:To ja Ci to lepiej na PW wyjaśnięNatuśka pisze:Ale co w firankę? Jakich dźwiękowych?
Same to me bro.Corleone pisze:Mam ten problem, że moje poglądy raczej nie są zbyt popularne, a przecież wygląd też jest ważny.
Jest wiec nadzieja, że jest takich wiecejCorleone pisze:Kobiety z pkt 1 i 2 to patologia. A Ty z tego co piszesz nie zaliczasz się do żadnej z tych grup od 1 do 5
zależy od definicji "dziwności"Corleone pisze:Od kilku stron ten wątek stał się dość dziwny Wróćmy może do jakiejś poważniejszej dyskusji
mam to samoCorleone pisze:deth, większość ludzi jest dziwnych i szczerze mówiąc nie lubię jak ktoś jest całkiem normalny Dziwność zbliża.
a to jest, hmmm... brzydkieCorleone pisze:Problem z poglądami i z tym czy ja spełniałbym ich wymagania bo przeważnie podobam się dziewczynom, których bym nie chciał nawet gdyby cała reszta się zgadzała