co sądzicie o napojach izotonicznych np. powerade ? mi po tym sie nic nie dzieje a za to dostarcza takie ważne witaminy jak kwas pantotenowy, niacyna, biotyna ,B6 i E. również sód, potas, magnes. jakie są wasze opinie
Ja również nie pijam zbyt często ale jak już piję to nie ma żadnych skutków ubocznych. Bardzo dobry pomysł w trakcie uprawiania sportów. Mi osobiście pomagały one również w przypadkach kiedy dopadła mnie biegunka. Swoją drogą smak tych napojów jest moim zdaniem całkiem niezły (np. niebieski albo czerwony Powerade).
[center]Trzymajmy się ramy, to się nie posramy![/center]
ja pije regularnie co raz w trakcie wysiłku fizycznego i 0 skutków ubocznych
Niezmiennie mówi to, co myśli i czuje. Oczywiście konwencjonalna moralność każe nam być uprzejmymi, ale bycie uprzejmym nie zawsze jest uczciwie. Ceni sobie przede wszystkim prawdę, hipokryzję i nieuczciwość komentując krótkim i treściwym "Wszyscy Kłamią".
mnie też krzywdy nie robią
niebieski Powerade jak dla mnie najsmaczniejszy i na kaca dobry
Nie istnieją żadne określone potrawy, które zasadniczo wpływają na ciężkość przebiegu lub na rodzaj nawrotu choroby u wszystkich pacjentów.
poradnik żywieniowy Falka
Pije. Moze nie czesto, ale przy dluzszych treningach wykorzystywany. Poki co nie staiwerdzono dzialan ubocznych. Jest super-latwo przyswajalny dla ogranizmu. Watpie, zeby mial zaszkodzic.