Ja też mam rewolucje, ale i tak pomimo tego czasami się skusze. Ale to naprawde sporadyczne przypadkiPatryśka pisze:A ja nie pijam bo zawsze po nich(odkad pamietam podczas choroby) mialam rewolucje gorzej niz na wojnie....Wole soczki

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Ja też mam rewolucje, ale i tak pomimo tego czasami się skusze. Ale to naprawde sporadyczne przypadkiPatryśka pisze:A ja nie pijam bo zawsze po nich(odkad pamietam podczas choroby) mialam rewolucje gorzej niz na wojnie....Wole soczki
No to już widzę rysujące się na twarzy nauczycielki zadowolenia po takim pytaniuMamcia pisze:Możesz poprosisz Panią aby obliczyła jak się ma ilość dwutlenku węgla w napoju gazowanym w stosunku do tego samego zawartego w krwi żylnej i wydychanym powietrzu np rpze godzinę.
no takie coś jest w podtekście mojego postasylwusia4114 pisze:Ale to jest taka "piła" i ona ma surowe podejście do uczniów, więc może mnie "spławic"
jak sie po nim je obficie (o ile sie nie myle to piwo obniza poziom cukru).. od samego piwa nie urosnie... co do zapachu i walorów smakowych to to juz podlega indywidualnym gustomI ma paskudny zapach oraz rośnie od niego brzuch