Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie jest powiedziane, że na pewno przytyjeszromilia pisze:Czy dużo przytyje przez niecałe 2 miesiące przy dawce 30mg
tak tak wiem , biore calperos +alfadiol , lecz zapomniałem wspomnieć że bardziej chodzi mi o jakieś potrawy z duża ilością wapnia co by nie szkodziło na CU , staram się pić jogurty naturalne i kefiry ,akurat nic mi nie dolega ale chciałbym wiedzieć czy może ktoś też stosuje dietke dużo wapniowąmagdalene pisze:Wapń to Calperos, dobrze brać przy dłuższym stosowaniu sterydów
Mimo tego, nie brałbym. aktualnie męczę się z zaostrzeniem, latam do ubikacji około 10-15 razy dziennie. Na uczelni, w domu. Już od 1,5 miesiąca. Dużo piję, jem, łykam witaminy, piję nutridrinki. Jakoś ciągnę, ale encortonu nie wezmę.No i niestety maksymalna dawka samego Asamaxu nie wystarczyła. Pojawiły się pierwsze biegunki z krwią i ja od jutra wkraczam w nieznane mi wody encortonu Póki co standardowa chyba dawka na początek 30mg. Ponieważ to pierwszy raz podobno ma być szybka reakcja. Jeżeli będzie to co tydzień mam zmniejszać dawkę o 5mg. Jeżeli nic się nie będzie poprawiać przez tydzień to zostałem już wyposażony w skierowanie do MSWiA
cordo pisze:Mimo tego, nie brałbym. aktualnie męczę się /z zaostrzeniem, latam do ubikacji około 10-15 razy dziennie. Na uczelni, w domu. Już od 1,5 miesiąca. Dużo piję, jem, łykam witaminy, piję nutridrinki. Jakoś ciągnę, ale encortonu nie wezmę.