mam pytanie

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
opowiedzieć zawsze możesz, po to jest lekarzOlimpijka pisze:powiedziec o moich dolegliwosciach zwiazanych z zazywaniem Encortonu?
Wiem, ale boje sie tego dalszego puchnieciaNatalka pisze:opowiedzieć zawsze możesz, po to jest lekarz
a co do objawów niepożądanych, to one są przejściowe, po odstawieniu leku zaczną znikaćjeśli dobrze reagujesz, w sensie jelit, na Encorton to po co go zmieniać, nie masz pewności że po Metypredzie będzie lepiej akurat u Ciebie.
to troszeczke temat w innym kierunku.choc,sterydy sa tez odpowiedzialne za gospodarke...hm...wodna...troszeczke zatrzymuja wode....u mnie ten problem ma wspolne z...powiedzmy z innymi chorobami....ale nie bardzo rozumiem skad te pytanie ?Olimpijka pisze:Ty pisales moze w jakims watku o srodkach moczopednych
patrzac na Ciebie to ladny z Ciebie "slon".....wszystko mija,po sterydach sie wraca do swojej normy,wazne,by schodzic z dawki co np.tydzien.tu sie nie da przyspieszyc !Olimpijka pisze:Mam wiec nadzieje, ze pozbede sie tego Encortonu forever zanim zrobi sie ze mnie slon
Kochany to bylo zanim geba zrbila mi sie "ala Kwasniewski"obyty.z.cu pisze:Olimpijka napisał/a:
Mam wiec nadzieje, ze pozbede sie tego Encortonu forever zanim zrobi sie ze mnie slon
patrzac na Ciebie to ladny z Ciebie "slon".....wszystko mija,po sterydach sie wraca do swojej normy,wazne,by schodzic z dawki co np.tydzien.tu sie nie da przyspieszyc !
jeśli tak zalecił Ci lekarz to tak bierz.Duduś pisze:Encorton możliwe że mam brać na początek 20 mg. tylko rano