Też byłem na wizycie u nowego lekarza (tym razem już przy nim zostanę

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
to, że obraz jest czysty nie znaczy, że nie masz stanu zapalnego, a także przychodzi moment, że dane leki przestają działać i muszą wdrożyć sterydy, dużo osób na forum przechodzi takie etapKejt pisze:Przez cale 12 lat nigdy przenigdy nie bralam sterydow nawet jak zaliczalam mega zgony i nie kumam dlaczego teraz zamiast zrobic mi kolonoskopie ew np powtorzyc kalprotektyne ( uwazam ze z tym wynikiem cos jest nie halo) od razu serwuje mi sterydy... Wyniki krwi sa ok, tzn zelazo w gornej granicy a ferrytyna w dolnej- tez Pani dr uwaza ze jest spoko...crp w normie, no nie czuje sie choro nic a nic.... Ktos ma jakiegos pomysla?? ja sądzę ze ten nowy lek w tym przypadku naprawde nie ma zastosowania...
może wybierz się do dermatologa żeby jakoś to załagodzić.topost pisze:No właśnie u mnie na metypredzie trądzik taki że masakra, na szczęście zaczynam schodzić z w dół więc może i on odpuści.
to może warto zmienić lekarza, który idzie bardziej z duchem nowości?topost pisze:lekarz nie znał cortimentu i nie miał z nim doświadczenia.