Ja właśnie skończyłam kurację Cortimentem, jeżeli chodzi o wyniki to mam dobre, ale w szpitalu też nie miałam jakichś złych. Zobaczymy co dalej

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mąż nie miał żadnych.
Biedronka
mariuszo86 pisze: ↑05 kwie 2018, 13:12Od tygodnia biore Cortiment, objawy wszystkie znikly, do toalety chodze maks 2 razy dziennie, czasami sie zdaza slady krwi, stolec zauwazalbie wraca do normy. Lekarz kazal mi brac 30 dni.
takie "efekty specjalne przy sterydzie są prawie zawsze, jeśli nie są one aż tak mocne, to radziłbym jednak pozostać na sterydzie, niech jelito się zaleczy.Cortiment w ogóle potrzebuje więcej czasu aby zacząć działać.mariuszo86 pisze: ↑05 kwie 2018, 13:12Jak myslicie odstawic lek i jesc sam Asamax, dodam ze jestem w Meksyku obecnie i wizyta u lekarza odpada.
Tak, skuteczność antykoncepcji będzie zachowana
Interakcje można też sprawdzać tutaj:Nie obniża ich skuteczności.
Poza tym Ciebie dotyczy nie to pierwsze zdanie, które zacytowałaś z ulotki, tylko właśnie drugie, czyli:Badanie interakcji powyższych leków nie wykazało występowania między nimi interakcji.
I tak swoją drogą - w tym pierwszym zdaniu chodzi o nasilenie działania glikokortykosteroidów (czyli sterydów przeciwzapalnych) - nie ma tam mowy o wpływie na antykoncepcję hormonalną.
Cortiment zazwyczaj działa z lekkim opóźnieniem