Strona 1 z 1

Re: problem z twarzoksięgiem

: 02 cze 2013, 14:59
autor: noodle
Raz na jakiś czas mam podobny problem. Wtedy klikam ctrl+f5 i wszystko ładuje się poprawnie. Na pewno próbowałeś tego prostego sposobu, więc sorry za taką radę ;)

Re: problem z twarzoksięgiem

: 02 cze 2013, 15:01
autor: Natuśka
Mi też się to samo robiło, tyle, że to było czasowe... Podobnie robiło mi się z pocztą na WP, ale z tym było gorzej, bo czasem to i z tydzień potrafiło się tak "psuć".

Nic z tym nie robiłam i samo przeszło.
Uznałam to jako ich wewnętrzny błąd... :neutral:

Re: problem z twarzoksięgiem

: 02 cze 2013, 17:06
autor: Lemoni
Również co jakiś czas mam taki problem. Wszystko wraca do normy po jakimś czasie, bez żadnej interwencji. W sumie to ostatnio mam tak często.

Re: problem z twarzoksięgiem

: 02 cze 2013, 23:01
autor: ita71
Torvik pisze: To musi być coś z ustawieniem jednego konkretnego łącza na moim lapku.
Ja generalnie miałam problem ze wszystkimi stronami,wolniej się ładowały a
FB pokazywało się dokładnie w takiej wersji jak u Ciebie.
Wytrzymałam aż 3 dni :wink:
Zadzwoniłam do swojego operatora z zapytaniem o co chodzi,sprawdził co się dało
i stwierdził, że z ich strony wszystko jest ok, mimo to poprosiłam o zgłoszenie do
technicznego.Po dwóch dniach oddzwonili, że faktycznie znaleźli jakieś usterki w nadajniku
odpowiedzialnym za jakość sygnału w pobliżu mojej miejscowości.
Nie wiem czy to Ci w czymś pomoże...ot i taka historia była u mnie :wink: