Zaliczyłam dzisiaj moje pierwsze parkowanie równoległe
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
W końcu instruktor pochwalił mnie więcej razy, niż okrzyczał

Dobrze, że jest progres, bo niedługo pojawię się na drodze

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
chrzanovy, to daj znać, co tam w tej morfologii sie pokaże.chrzanovy pisze:no dobrze podsumujemy- śpiączka jakas od wczoraj chyba po tym pobieraniu krwi
Nie mów, że wstawałeś o 7, żeby obejrzeć serialcebann pisze:Rano pobudka przed 7 , 2 odcinki serialu Nash Bridges
Kurcze, właśnie dzisiaj jak o tym napisałeś, to przypomniałam sobie, że mogłam dzisiaj wstąpić, bo muszę się zarejestrować. A tak to juto pojadę. I witaj w klubie- ja mam 22 kmcebann pisze:No niestety ale przyszło jechać do urzędu pracy .. Co prawda 5 min roboty ale 25 km w jedną stronę
Oby! Bo wracasz do życia pomałucebann pisze:Cały dzień na szczęście bez żadnych bóli i innych takich Oby takowych więcej hehe
Filifionka pisze:, że wstawałeś o 7, żeby obejrzeć serial![]()
![]()
a tak wogóle to zapomnialem skomentowac ze pewnie bym nie zdał egzaminu teraz a mam już 17pktFilifionka pisze:To może zacznę na "zachętę"![]()
Zaliczyłam dzisiaj moje pierwsze parkowanie równoległe![]()
W końcu instruktor pochwalił mnie więcej razy, niż okrzyczał
Dobrze, że jest progres, bo niedługo pojawię się na drodze
Też bym chciała móc normalnie wstawać o tej porzecebann pisze:Wiesz co już mam tak że kładę się spać 22-23 i wstaję 6-7 Nie wiem od czasu brania zumiranu i normalnego snu taki automat mam
Uzależnienie poziom hardcebann pisze:po za tym to mój serial <3
Na czym to tak nazbierałeś?chrzanovy pisze:a tak wogóle to zapomnialem skomentowac ze pewnie bym nie zdał egzaminu teraz a mam już 17pkt
a który sezon???cebann pisze: Dragon ball![]()
chrzanovy, to ja widzę, że kolega kolekcjoner nie mów, że też taki ładny jesteś, że Cię fotografują ihih
a własnie jakies idiotyczne wykroczenia nic poważnego, jakas fotka o 5 rano w jakimś pierdziszewie, jakas suszarka , wyprzedzanie tico po 2 ciągłych liniach ale sie juz zagotowalo we mnie bo jechał tak wolno że każdy by tak zrobił i go wyprzedził no i tym samym jest juz cholerka tyleNa czym to tak nazbierałeś?
niemożliwość u mnie, nawet w szpitalu, gdzie to niemalże wymóg.Filifionka pisze:Też bym chciała móc normalnie wstawać o tej porze![]()
online??? masz jakieś dobre źródło?cebann pisze:Lost - zaczynam od nowa
zazdroszczę Pięknotomkalka_96 pisze:Wpiłam 'rano' dobrą herbatkę w miłym towarzystwie patkaas![]()