heheheTorvik pisze:Cytat:
Jak ten test ma mówić o cesarskich skłonnościach w kontekście Rzymu starożytnego, to on powinieć po łacinie być, prędzej aniżeli po angielsku!
Napisz skargę do Rzecznika Praw Obywatelskich. Najlepiej po łacinie.

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
heheheTorvik pisze:Cytat:
Jak ten test ma mówić o cesarskich skłonnościach w kontekście Rzymu starożytnego, to on powinieć po łacinie być, prędzej aniżeli po angielsku!
Napisz skargę do Rzecznika Praw Obywatelskich. Najlepiej po łacinie.
podwójne męczenieMikrusia pisze:Męczy mnie to uczucie zmęczenia po wysiłku.
CAMPARI34 pisze:tatułaż można usunąc sposobem domowym .wystarczy tabletki nadmanganianu potasu [takie fioletowe ] rozkruszyc wymieszac z kremem nivea ,nawalic tego dużo na tatułaż zawinąc bandarzem i czekac aż wyżre
Bona pisze:nie lubie zeby ktos obcy mi sie paletal miedzy nogami...
CAMPARI34 pisze:a dlaczego mnie nikt tak miło nie witał????ja też emigrantka
i też mam crona w dupsku
hmm nie widac swiatelka w tunelusylwusia4114 pisze: ... i mama zawsze mi się dziwi, że nie lubie. rośnie mi w budzi i nie przechodzi w kierunku "światła"..
ciekawe, co na to powie Owcapanna-m pisze:Od kiedy mam CU robię jak krowa i tak już penie zostanie. Lwpiej jak krowa niż jak owca
podpis panny-m, zrobiło na mnie wrażeniepanna-m pisze:Nie jestem leniwa, po prostu mam wadliwy system dystrybucji energii.
kangaroo zabił mnie tekstem o mieszaniu kupya jest świeża krew w stolcu (raczej wymieszana i zabarwiająca wodę w toalecie przy wymieszaniu
raczej sie nie ucieszyPlantator pisze:a do chirurga pójdę na końcu i tym razem ja założę gumową rękawiczkę na rękę prawą, oznajmiając mu głośno i wyraźnie, że nadeszła właśnie jego kolej na per rectum hehehe.
majka_m pisze: ja czytuję te gazetki na kibelku od deski do deski