GrzegorzKrak pisze:Shima, zaglądnij myszce pod brzuszek i zobacz jaką masz myszkę

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
GrzegorzKrak pisze:Shima, zaglądnij myszce pod brzuszek i zobacz jaką masz myszkę
Czy teraz powinnismy sie do Torvika zwracać "O mądra głowo "sylwusia4114 pisze:1. Wikipedia ma zawsze rację
2. Gdy Wikipedia nie ma racji, patrz punkt 1.
3. W przypadku awarii Wikipedii zgłoś się do Torvika
tom-as pisze:- bardzo niemile widziane jakiekolwiek przejawy OT i niepotrzebnych dyskusji
sylwusia4114 pisze:1. Wikipedia ma zawsze rację
2. Gdy Wikipedia nie ma racji, patrz punkt 1.
3. W przypadku awarii Wikipedii zgłoś się do Torvika
nemezis pisze: nie mogę znależć na stronie MSWiA źadnej poradni jelitowej, jest tylko gastrologiczna
luke6p pisze:tą moją kulę armatnią''( serio czuje jak bym miał kule armatnią w żołądku
luke6p pisze:Każdy ( oprócz tych co nie chcą) chce mieć ...
tak fairy napisał w SB.fairy pisze: ciekawe czy ktos sie przywita....
ale chyba kazdy ma inne poczucie humoru ?sylwusia4114 pisze:przepraszam całe GTW, w szczególności tom-asa, za łamanie regulaminu SU, ale MUSZĘ.luke6p pisze:fairy napisał/a:
ciekawe czy ktos sie przywita....
tak fairy napisał w SB.
luke, w tym, co napisała fairy nie widzę NIC śmiesznegoi nawiasem.. fairy to kobieta
xDsylwusia4114 pisze:[tom-as] nie zdrętwiał Ci tyłek od tych dziewieciu godzin na forum?
tom-as pisze:jaryszek i reszta (nielicznych) off toperów!
Wymiękambasiakrk pisze:witajcie :cenzura: inaczej!![]()
ale nam się młodzież rozbrykałatola xD. ale naprawde nie każdy ...xD w naszym wieku chce kopulowac lol2.
sylwusia4114 pisze:wiem, chyba mi nogi strasznie śmierdzą, bo kolejne kapcie mi się rozwaliły.. =='
no to rozmowe o higienie mamy juz za sobaGrzegorzKrak pisze:sylwusia4114 nogi sie myje a nie wietrzy
kasieek99 pisze:[4252 [liczba osob z tym samym nazwiskiem] nie to mnie dziwi, ale liczba 42 w moim miescie....hm spytac sie taty musze, gdzie on chodzi jak nikt nie widzi