Witam wszystkich forumowiczow!!!
Na poczatek przeprosiny dla wszystkich, ktorzy sledza moj temat, za to ze tak dlugo sie nie odzywalem. A wiec jestem juz po wakacjach

i jakos to wszystko w miare leci. 26 lipca mialem robiony rezonans (MRI) z kontrastem ale o wynikach nic mi jeszcze nie wiadomo. Po tym badaniu nie czulem sie najlepiej, po powrocie do domu dostalem biegunki. Jako ze bylo to kilka dni przed urlopem jakos sie tym nie przejmowalem, pomyslalem reakcja na kontrast. Urlop przebiegl w miare spokojnie, jedyne problemy wystapily przed samym koncem- bole brzucha,wieksza czestotliwosc wizyt w wc no i troche krwi. W pon tel do lekarza prowadzacego, ktory powiedzial ze prawdopodobnie kontrast spowdowal lekkie zapalenie i kazal mi zwiekszyc dawke sterydu(budenofalk). Jezeli po tyg nic sie nie zmieni mam sie z nia skontaktowac ponownie i przyjmie mnie na wizyte kontrolna. Na dzien dzisiejszy krew zniknela ze stolca, czestotliwosc miedzy 3-5 razy na dzien, tylko z rana bol brzucha. Z tego co mi lekarka powiedziala przez telefon, byc moze trzeba bedzie zwiekszyc czestotliwosc brania Humiry na dawki co tydzien. Jesli sie moj stan poprawi, badz bede mial wizyte kontrolna dam wam znac.
Pozdrawiam wszystkich z CD i CU