Zresztą mam dołka psychicznego już od kilku miesięcy, nie radze sobie ze stresem, życie przestało mieć kolory, jestem totalną fajtłapą, bo nie umiem sobie znaleźć normalnej pracy

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Jestem przekonany o racji Tomka, możesz jeszcze dokopać szefowi za MOBBING , wystarczy go raz nagrać i już masz dowód a to będzie wspaniała zapłata za jego chamstwo w stosunku do pracowników, pamiętaj że możesz uchronić osobę która przyjdzie na twoje miejsce.slonko pisze:Tomek powiedział, żebym zostawiła tą pracę, nawet jakbym miała jakiś czas nie pracować, bo po tak olbrzymim stresie od razu będę miała zaostrzenie. I powiem Wam, że chyba ma rację.
Zgadzam się z tym i doskonale Ciebie rozumiem gdyż znajduję się w podobnej sytuacji tylko tyle, że mnie wykańczają pracownicy a nie szef. Muszę wytrzymać jeszcze 3 miesiące, a potem znikam jak najdalej z tego miejsca. Cała ta sytuacja, stres niestety źle wpływa na nasze zdrowie przynajmniej ja odczuwam negatywne skutki tej atmosfery w pracy.slonko pisze:Tomek powiedział, żebym zostawiła tą pracę, nawet jakbym miała jakiś czas nie pracować, bo po tak olbrzymim stresie od razu będę miała zaostrzenie
Co do mobbingu podobno jest on ciężki do udowodnienia.uszatek pisze:możesz jeszcze dokopać szefowi za MOBBING