1. co masz na myśli pisząc "dobrze wyglądać"?gana pisze:patrzymy na siebie i chcemy wygladac dobrze tylko po to aby wam sie podobac!!!
2. skąd wiesz co _tak naprawdę_ nam się podoba?

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie tyle ważne jest ciało co optymizm, akceptacja i pewność siebie, chociażby w łóżkugana pisze:wiecie co Panowie!!!! robimy to wszystko dla was!! patrzymy na siebie i chcemy wygladac dobrze tylko po to aby wam sie podobac!!! jest takie dobre powiedzenie, gdyby kobieta ubierala sie tylko dla jednego mezczyzny to zajelo by jej to zdecydowanie mniej czasu:) wiec prosze o wiecej wyrozumialosci!!!!:)))))
gana ja znam tylko jednego faceta ktoremu podobaja sie chude dziewczyny.zdecydowana wiekszosc woli kobiece sylwetki(przynajmniej ci ktorych ja znam
wiecie co Panowie!!!! robimy to wszystko dla was!! patrzymy na siebie i chcemy wygladac dobrze tylko po to aby wam sie podobac!!!
i tu pojawia się coś co juz kiedyś na tym forum pisałem.To prawda ze trzeba zaakceptowac siebie,a wtedy malo kto bedzie zwracal uwage na to jak wygladamy
moja noga pewnie tez tyle ważyuszatek pisze: Zacytuję moją znajomą : "55 kg LOL tyle waży moja noga"