problem

Miejsce na wszelkie dyskusje, które "robią" tylko zamieszanie na forum

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy

Zablokowany
nata220
Debiutant ✽
Posty: 3
Rejestracja: 20 wrz 2016, 12:04
Choroba: nie ustalono
województwo: małopolskie
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

problem

Post autor: nata220 » 20 wrz 2016, 12:05

Witam mam taki problem z moim laptopem toschiba. Ostatnio próbowałam go włączyć, ale nic z tego. Po podłączeniu kabla do zasilania (brak baterii) na laptopie mruga dioda, a komputer nie chce się włączyć, słychać tylko takie "tykanie" jakby coś nie stykało tam ze sobą. Nie wiem może coś się w nim tam przepaliło i nadaję się do naprawy.

Temat zamykam bo to już trzeci taki sam, kolejny będzie usunięty
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 20:01 przez nata220, łącznie zmieniany 1 raz.

nata220
Debiutant ✽
Posty: 3
Rejestracja: 20 wrz 2016, 12:04
Choroba: nie ustalono
województwo: małopolskie
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

problem

Post autor: nata220 » 20 wrz 2016, 12:05

Witam mam taki problem z moim laptopem toschiba. Ostatnio próbowałam go włączyć, ale nic z tego. Po podłączeniu kabla do zasilania (brak baterii) na laptopie mruga dioda, a komputer nie chce się włączyć, słychać tylko takie "tykanie" jakby coś nie stykało tam ze sobą. Nie wiem może coś się w nim tam przepaliło i nadaję się do naprawy.


Ponieważ swój problem opisałaś w innym temacie, ten temat zamykam
lorema
Ostatnio zmieniony 24 lis 2016, 10:38 przez nata220, łącznie zmieniany 5 razy.

Zablokowany

Wróć do „Śmietnik”