A tak serio nie uwazam ze na wszystkie kobiety nalezy patrzec tak przedmiotowo jak ty..

poza tym,uwazam ze kazda kobieta powinna sam o siebie zadbac,oczywiscie zaplecze materialne jest wazne bo nikt chyba n nie chce glodowac...

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
to się wiąże.. ze sobą.. może i nie miałaś tego na myśli, ale taki jest ciąg.. Ja dostałem e-mail, z którego się dowiedziałem, że dziewczyna się dusi w związku ze mną. Vide: choroba, brak kasy na drogie lokale itd., to, że ciężko mi było po sterydach chodzić, więc niewiele bywaliśmy poza domem, w dyskotekach, moja kondycja obsiadła wtedy po lekach, więcPatryśka pisze:Kacper ale ja nie laczylam w tym poscie milosci z pieniedzmi tylko choroba...No bo na pewno jesli ktos od kogos odchodzi to go nie kocha...Bo wtedy kocha zdrowie tej osoby radosc zycia a nie ta osobe...
Alishia pisze:(..)
I trafia mnie szlak kiedy podbija do mnie jakiś młokos z tekstem:"Te,lala,mój ojciec jest prawnikiem,matka lekarką,mam swój samochód i własnego laptopa,będziesz ze mną chodzić?"
Kacper co ty gadasz?Kacper pisze:Dziś liczy się coraz bardziej konformizm. Też go popieram, ale w ten sposób, by nie być dla kogoś ciężarem, wtedy nie mam wyrzutów sumienia.
To ciężka praca, wymagająca wiele cierpliwości, pokory, chęci do nauki , wsółpracy i wielu, wielu innychKacper pisze:też wierzyłem w zasady, które Ty wyznajesz (szacunek,miłość), ale w zderzeniu z rzeczywistością ...właśnie..
jdno z drugim chyba nie ma nic wspolnego KacperKacper pisze:Dziś liczy się coraz bardziej konformizm. Też go popieram, ale w ten sposób, by nie być dla kogoś ciężarem, wtedy nie mam wyrzutów sumienia.
pewnie, nikt tak naprawde nie jest winien, po prostu to nie ten czlowiek, a slowa byly tylko slowami i trudno obwiniac ludzi ze nie chca sie angazowac w zwiazki z ludzmi chorymi...kazdy ma bowiem swoje wymarzony i wymyslony scenariusz na zycie..tola pisze:Ponadto uważam,że to nie my chorzy powinniśmy mieć wyrzuty sumienia,tylko ten ktoś kto od nas odchodzi,porzuca nas jak starego pluszaka,który nie będzie mu już do niczego potrzebny.I to ten ktoś powinien się wstydzićNie odwrotnie,bo my w tym całym ambarasie jesteśmy najmniej winni.
Zenobius pisze:Maciek pisze:exa droga !
Pojechałaś, fakt
raz sie zyje Mackutola pisze:oj pięknie to ujęłaś exa...