Może ktoś da radę polecic jakiegoś KOMPETENTNEGO lekarza w Krakowie, bo do tej pory trafiałęm na takich, którzy sprawiali wrażenie zagubionych i wykluczali się wzajemnie (jeden twierdzi że mu to wygląda na PZT, inny jest zdania, że nie ma czegoś takiego jak PZT itp itd..)
A teraz coś na deser Wam powiem.. Moja sympatia chciała zrobić mi niespodziankę na poprawę humoru i wymyśliła, że zamiast, żebym się męczył jadąc nad polskie morze tyle godzin można byłoby gdzieś na krótko polecieć samolotem. Wykupiła last minute na 7 dni do....... Egiptu..
Ręcę mi opadły, nie dość, że mam takie problemy z jelitami to jeszcze jak mnie dorwie jakaś egipska bakteria to już w ogóle pewnie z kibelka nie wyjdę.. Jedyna nadzieja, że może złapię jakąś bakterię, która zje inne (np helicobacter) i ozdrowieje

Tydzień to nie tak długo, może przeżyję. Najbardziej się boję tego, że jak wrócę to co dalej... Jak żyć z tym bólem... Te bóle są już prawie 4 miesiące, wygląda na to, że same nie ustąpią.. To jest dramat.. Dobrze chociaż że jest to forum można się chociaż pożalić trochę