Wiec tak zostawiłem ten Gasprid bo wczoraj tak sie wymeczyłem po nim chyba z 4 godz po zarzyciu tabletki nadal czulem jej skutki uboczne ...
Jesli chodzi o lekarstwa na alergie to dostałem:
Claritine 10mg tabletki - Lek nie wywołujący senności
oraz
CromoHEXAL 2,8 mg do nosa krople
-----------------------------------------------------------------
Obecnie od momentu kiedy pisalem pierwszy post sytuacja sie u mnie troche poprawila

lecz moze to napisze tak:
Wczesniej wiecie co i jak mialem obecnie bywaja dni kiedy dobrze sie czuje lecz sa tez takie dni kiedy mnie pali zgaga (nadkwasoty dostaje czasem 3 dni pod rząd) oraz nudnosci. Dzisiaj gdzies dziwnie mnie brzuch zabolal dokladnie chodzi mi o ból w nadbrzuszu centralny promieniujący na cały brzuch lecz nie bylo biegunki ani nic w tym rodzaju. Ogolnie jestem zmeczony bardzo nawet rano jak wstane. W nocy miesiac temu bardzo sie pocilem lecz przeszlo mi a teraz znow od 2 dni sie zaczynam lekko pocic (podejrzewam ze mam za goraco w pokoju lub hormon tarczycy u mnie to rodzinne) no i ten stan podgorączkowy 37,5 do takiego stanu sie wacha
nie wiem lekarz mi zalecil zrobic badania krwi podstawowe + cos tam co opisze pozniej
Kod: Zaznacz cały
OSTATNIE BADANIE
ostatnie badanie z dnia 23.02.2009 (moze sie przyda)
1 Hematokryt 42%
2 Hemoglobina 87%
3 Krwinki czerwone 4400 000
4 Krwinki Białe 7000
5 MCHC 33g/100
9. Wzór krwinek białych
GRANULOCYTY
Podzielone - 61
Kwasochłonne - 7
Limfocyty - 29
Monocyty - 3
10. OB - 5/10
Cukier w normie
MOCZ
Barwa i Odczyn w normie
C.właściwy 1020
Nablonki - nie moge sie odczytac
Krwinki Białe 1-3
Składniki mineralne - Liczne szczepy wapienne oraz nieliczne bakterie
Teraz mam do zrobienia badania podstawowe + Tarczyca + Helicobacter Pylori + (Chyba) Lamylaze + Kał krew utajona + kał na strawienie + kał na enzymy.
No i co mozecie o tym sądzic ? Chodzi mi o to czy moglbym wedlog was zrobic jeszcze jakies dodatkowe badanie ? bo przed pujściem na zabieg gastroskopi chcialbym miec kompletne badania aby lekarz lepiej postawil diagnoze

A moze wy cos mielibyscie na mysli chodzi mi o diagnoze ale oczywiscie nie chce sie sugerowac tym co napiszecie tylko tak z ciekawosci sie pytam co to moze byc ?