Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Jest taka mozliwosc. Kiedy lezalem w szpitalu, to wlasnie jedna osoba mial podobna przetoke. I wlasnie tak sie stalo, ze sie zamknela. Tylko, ze jesli mnie pamiec nie myli to ona brala adalimubab. Ty bierzesz remicade. Tam gdzie ja lezalem to jego mniej brali, nie wiem dlaczego...krolik224 pisze:Czy jest możliwość zamknięcia się przetoki jelitowo - kroczowej. Jestem po 5 dawce remicade i szczerze powiem, że straciłam nadzieję na to.....może jestem za mało cierpliwaale daje mi się ona okropnie we znaki i już chciałabym mieć na jakiś czas spokój
Wiesz ja sadze, ze to zalezy od chorego, aczkolwiek jak lezalem w szpitalu to musze powiedziec, ze wlasnie czesciej stosowali adalimubab. Najwazniejsza skutecznosc lekukrolik224 pisze:Dziękuję Wam bardzo za te słowa....Mamciu, mam napisane na karcie wypisowej przetoka odbytniczo-kroczowa, wiec chyba to nie jest to samo....tak miałam leczenie antybiotykami, sterydami, zachowawcze ale nic to nie dało, więc włączono mi remicade![]()
[ Dodano: 02-06-2013 ]
McCarty.....właśnie nie wiem dlaczego padło na Remicade, głosy były podzielone Pani doktor, która mnie prowadzi chciała włączyć Humirę ale ordynator zadecydował, że w moim przypadku lepsze wyniki będą po Remicade.....no cóż jak się nie powiedzie to leczenie to jeszcze humirka mi została