Moje zmagania i obserwacje

Miejsce na interpretacje wszelkich wyników badań

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy

Zablokowany
kasinp
Znawca ❃❃
Posty: 2418
Rejestracja: 19 cze 2007, 17:48
Choroba: CD
województwo: pomorskie
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Moje zmagania i obserwacje

Post autor: kasinp » 06 wrz 2013, 10:35

Hej , otóż podziele się z wami moimi obserwacjami.
Od dwóch miesięcy jestem znów na Azie 100mg . 13 sierpnia otrzymałam ostatnią dawkę Humiry (roczna kuracja) .
W dniu wczorajszym zrobiłam oto takie sobie badanie , najzwyklejsza morfologia , aby zobaczyc czy Aza nie za bardzo sobie pozwala ;)

oto one:

WBC 5,6 (3,5-10,0)

LYM 2,10 (1,2-3,2)
MON 0,10 (0,3-0,8)
GRA 3,4 (1,2-6,8)

LYM % 38,2 (17,0-48,0)
MON % 2,9 (4,0-10,0)
GRA % 58,9 (43,0-76,0)

RBC 3,75 (3,80-5,80)
HGB 11,9 (11,0-16,5)
HCT % 35,2 (35-50)
MCV 94 (80-97)
MCH 31,8 (26,5-33,5)
MCHC 33,8 (31,5-35,0)
RDW % 13,8 (10,0-15,0)

PLT 247 (150-390)
MPV 8,1 (6,5-11,0)
PCT % 0,2 (0,1-0,5)
PDW % 16,8 (10,0-18,0)


Co Wy na to ???

Zablokowany

Wróć do „Interpretacja wyników”