odpowiadam na 2 pytanka
ad 7. - ranka a reszta jest daleko daleko w tyle

ad 1. - mikołaj 6 grudnia 2007 przyniósł Owieczce zielona spódniczkę
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
a mi sie wydaje że na CU a nie CD hihijaryszek pisze:Ad. 43 - Wiele osób sądzi że tak, czyli pomaga
truskawkowy z poziomkami.22. Jaki dżem kupiła goniusia 07.04.08?![]()
tak.29. Czy witaminęB12 można dostawać w zastrzykach?
Było to Radio Dla Ciebie, a udział w audycji wzięli: Małgorzata Mossakowska czyli Mamcia, prof. Grażyna Rydzewska, dr Jarosław Kierkuś.magdalene pisze:31. W jakim radiu 10.04.08 była audycja o NZJ i kto brał w niej udział?
Cinimini.magdalene pisze:42. Kto niedawno paradował w Galerii Handlowej z wystającym ze spodni papierem toaletowym?
Nie.magdalene pisze:23. Czy Misia poleca osobom z anemią jedzenie kaszek dla niemowląt?
Byłam, więc pamiętam, że w Katowicach w Silesia City Center. Organizatorem był tom-as, chociaż tego pewna nie jestemmagdalene pisze:9. W jakim mieście odbył się turniej bowlingowy CUD-aków i kto go organizował
Każdy pierwszy wtorek miesiąca, w godzinach 17.00 - 18.00.magdalene pisze:33. Kiedy odbywają się dyżury małopolskiego oddziału J-elity w Prokocimiu?
Joanna23magdalene pisze:24. Kogo boli jelito gdy zje karbowane chipsy Apetite?
Wydaje mi sie ze chodziło o rafę koralowąmagdalene pisze:45. Z oglądaniem czego porównał oglądanie podczas kolonki swojego jelita Jacenty?
magdalene pisze: 25. Jak się nazywają dwa różne stany chorobowe związane w brakiem tolerancji mleka?
magdalene pisze: 38. Czy można zażywać Asamax będąc w ciąży?