Gastroenterolog - Łódź
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Shima
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Re: Gastroenterolog - Łódź
Chodze do Pazurka...tzn wizyty mam wyznaczane raz na 8 m-cy.W poradni przy Barlickim.
Niestety zupelnie mi nie odpowiada jego podejscie do pacjenta a tym bardziej czestotliwosc wizyt.
Dlatego szukam jakiegos dobrego prywatnie....ale z troszke bardziej ludzkim podejsciem.
Niestety zupelnie mi nie odpowiada jego podejscie do pacjenta a tym bardziej czestotliwosc wizyt.
Dlatego szukam jakiegos dobrego prywatnie....ale z troszke bardziej ludzkim podejsciem.
Zawsze służę rozmową [you] 
Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173

Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
W takim razie przepraszam:( nie wiedzialam ze jest taki. ja bylam u niego tylko na konsultacji i byl bardzo w pozadku. niestety nie znam innego gastro bo na codzien lecze sie prywatnie u chirurga-proktologa. pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach
- Shima
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Nie przepraszaj
nikt nie jest przeciez jasnowidzem 
Pozdrawiam serdecznie i trzymaj sie cieplutko.....a wogole to dzieki za zainteresowanie

Pozdrawiam serdecznie i trzymaj sie cieplutko.....a wogole to dzieki za zainteresowanie

-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- Kontakt:
hina ja jestem z Warszawy ale ostatnio trtafilem na kosciuszki do lodzi, podroz byla ciezka. Jestes zadowolona z prof.Dzikiego?
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Przypominam, że w Warszawie przy szpitalu MSWiA działa poradnia leczenia chorób jelita. Wiem, że są w Polsce województwa, w których nie ma kompetentnych lekarzy. W Warszawie są, ale dostęp do nich nie jest bezproblemowy.
mamcia
mamcia
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- Beata714
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
W czerwcu 2006 roku trafilam do prof. Dzikiego. Mialam duze problemy z brzuchem. Pomimo swietnie postawionej diagnozy w Centrum Onkologii w Warszawie w 2004 roku przez gastroenterologow (o rozdeciu jelita cienkiego) , chirurdzy w Warszawie i Gdansku nie chcieli mnie operowac. Mowili, ze na zdjeciach rtg nie widac przyczyny. Prof. Dziki stwierdzil, ze ,,nie wierzy w skutek bez przyczyny'' i postanowil mnie operowac. Zabieg mialam w lipcu 2006. Na jelicie cienkim mialam ,,skorke'', ktora powodowala skret jelita cienkiego i rozdymanie sie go. Prof. Dziki jest lekarzem, ktory ,,slyszy i widzi'' pacjenta.
Pozdrawiam Wszystkich
-
- Debiutant ✽
Witam,
ja mam pytanie odnośnie dr Dzikiego. Sprawa wygląda tak, że moja siostra leży w szpitalu i podejrzewają u niej przetokę... ja wiem, że przy tej chorobie to normalne nie mniej jednak ja z moja mamą boimy się o Anię strasznie...
Lekarze ze szpitala w którym leży mówią, że będą próbowali się kontaktować z dr Dzikim. Znalazłam info, że to jest najlepszy specjalista w Polsce. Czy może ktoś powiedzieć czy trudno się do niego dostać przywatnie i ile kosztuje wizyta u niego?? Byłabym bardzo wdzięczna... Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź.
ja mam pytanie odnośnie dr Dzikiego. Sprawa wygląda tak, że moja siostra leży w szpitalu i podejrzewają u niej przetokę... ja wiem, że przy tej chorobie to normalne nie mniej jednak ja z moja mamą boimy się o Anię strasznie...

-
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
Ja byłam na konsultacji u prof. Dzikiego jakiś czas temu na al. Kościuszki 48, tel. 042 6369812. Nie było problemu z zarejestrowaniem się, chyba z tygodniowym lub dwutygodniowym wyprzedzeniem. Nie pamiętam, ile kosztuje wizyta, ale pewnie koło 150 zł.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2007, 19:55 przez Ela, łącznie zmieniany 1 raz.
CU, j-pouch
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jeśli siostra ma CD to powinna leżeć w ośrodku referencyjnym - czyli u prof. Dzikiego. Zawsze można zażądać konsultacji. Bez asertywności nic nie zdziałacie.
mamcia
mamcia
Ostatnio zmieniony 15 lut 2007, 20:01 przez Mamcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Debiutant ✽
Dziękuję bardzo za info.. mam nadzieję, że coś nam uda się zdziałać
pozdrawiam

-
- Debiutant ✽
dobry lekarz i dobra diagnostyka ŁÓdz lub okolice ???
Cu zdiagnozowali u mnie w CZD w W-wie 17 lat temu i tam mnie leczyli do 18 -stki. Niestety te wspaniałe czasy sie skończyły . Ostatnio leczyłam sie prywatnie u prof Chojnackiego w Łodzi i nie jestem zbyt zachwycona . Czy możecie cos doradzić gdzie sie udać by pomogli i zdiagnozowali? Pozdrawiam
-
- Debiutant ✽
Ten wątek przeglądałam ale chyba sie łudze że może cosik sie jeszcze znajdzie a zależało by mi by wkońcu trafić gdzieś na oddział bo od ładnych paru lat wszystko prywatnie
- Shima
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Próbój w Poradni GAstroenterologicznej przy szpit.Barlickiego.
Tam przyjmuje dr.Pazurek.
Potrzebne skierowanie od rodzinnego.
Tam przyjmuje dr.Pazurek.
Potrzebne skierowanie od rodzinnego.

- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
A ja "uwielbiam" prof.Chojnackiego,tak naprawde dzieki niemu moja mamuska zyje.madi pisze:Ostatnio leczyłam sie prywatnie u prof Chojnackiego w Łodzi
A ja u niego lecze sie od 3 lat i tez nie narzekam,jest dla mnie jak aniol.