Nie tylko była na spotkaniu, ale nawet została wybrana do Zarządu Oddziału ŁódzkiegoChudziakowa pisze:śpiesze poinformować że to nasz człowiek, tj. pani doktor była w sobote 12 maja na naszym pierwszym spotkaniu

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie tylko była na spotkaniu, ale nawet została wybrana do Zarządu Oddziału ŁódzkiegoChudziakowa pisze:śpiesze poinformować że to nasz człowiek, tj. pani doktor była w sobote 12 maja na naszym pierwszym spotkaniu
Zdarzało mi się i zdarza do tej pory, i nie dzieje się nic. A co powinnam zaobserwować? (Sorry za OT.)Krzysztof Ł pisze:Zobaczcie co się dzieje jak przez tydzień nie jecie żółtego sera, a później - jeśli wolno jak go się je.
Potwierdzam dobrą opinię. Leczę się u niej już prawie 10 lat. Rozsądnie podchodzi do leczenia (dobór leków itd.), bardzo przejmuje się losem pacjentów. Faktycznie nie jest najbardziej rozrywkowym lekarzem ale chyba nie o to tutaj chodzi.aga210 pisze:Słyszałam też dobre opinie o o dr Stec- Michalskiej- miał ktoś z nią do czynienia??
cuboslav pisze:Potwierdzam dobrą opinię. Leczę się u niej już prawie 10 lat. Rozsądnie podchodzi do leczenia (dobór leków itd.), bardzo przejmuje się losem pacjentów. Faktycznie nie jest najbardziej rozrywkowym lekarzem ale chyba nie o to tutaj chodzi.aga210 pisze:Słyszałam też dobre opinie o o dr Stec- Michalskiej- miał ktoś z nią do czynienia??
Tutaj masz szczegóły jej prywatnej przychodni http://www.orkanmed.pl/