Gastroenterolog - Łódź
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: łódzkie
Re: Gastroenterolog - Łódź
wielkie dzięki za namiary - skorzystam 

-
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
-
- Debiutant ✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
a ja nie poszlam do chojnackiego, poszlam do wichana, w koncu pracuja razem od lat, to jego uczen... i wyszlam z placzem, byl baaardzo niemily, wchodzil mi co chwile w slowo, nie dal nic powiedziec, wypisal antybiotyk i wygonil
bylam w gastro rowniez u dr klupinskiej z wynikami, ktora wypisala mi tramal i stwierdzila, ze nie wie co mi jest, dowidzenia
planuje powrot do dr krzyczmanika w salve, ale bylam u niego kiedys kiedys z wrzodami dwunastnicy, czy sie sprawdzi.. zobaczymy
bylam w gastro rowniez u dr klupinskiej z wynikami, ktora wypisala mi tramal i stwierdzila, ze nie wie co mi jest, dowidzenia
planuje powrot do dr krzyczmanika w salve, ale bylam u niego kiedys kiedys z wrzodami dwunastnicy, czy sie sprawdzi.. zobaczymy
- inkaska
- Aktywny ✽✽✽
mnie Wichan robil kiedys kolonoskopie - powiem szczerze wole by mi to robili lekarze z Barlickiego, zle mnie znieczulil i generalnie gdyby nie to ze nie mialam sily to bym uciekla ze stolufox pisze:a ja nie poszlam do chojnackiego, poszlam do wichana, w koncu pracuja razem od lat, to jego uczen... i wyszlam z placzem, byl baaardzo niemily, wchodzil mi co chwile w slowo, nie dal nic powiedziec, wypisal antybiotyk i wygonil
cos byc musi do cholery za zakretem;)
-
- Doświadczony ❃
inkaska pisze:exa napisał/a:
przecie pisałam o pirogowie własnie i o dr Bocianie, zadzwon, zapytaj się..
owszem ale napisalas ze nie wiesz czy nadal tam pracuje...poza tym sa tez tam chyba inni specjalisci..
pracuje dalej i na Traugutta, nadal w śr, i w Pirogowie
poza tym zawsze pozostaje telefon - można zadzwonic i się dowiedziec...
Witam serdecznie.Mam pytanko czy ktos zna pania dr.Bąk-Romaniczyn z Instytutu Matki Polki lub pania dr.Sordyl?Mamjechac z 14letnim synem do nich ale wogole ich nie znam tego instytutuzreszta tez nie.Jestesmy z górnego ślaska.Pozdrawiam mama Dawida 

- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
inkaska, mi Wichan kolonke robił 4 razy...i każda była ok. bezbólowo i w stosunkowo 'miłej' atmosferze
... no ale to jak kazdy z nas pan doktor miewa pewnie lepsze i gorsze chwile 
Sylwia1974, odnosnie Matki Polki to nie mam zadnych informacji, ale mam bardzo miłą i przyjazna p.dr M.Wiśniewska - Jarosińska ... jest bardzo ciepła i życzliwa. Wiem , ze przyjmuje w Zgierzu, ale gdzie jeszcze to nie mam pojęcia...jeśli bedziesz zainteresowana to mam jej nr. tel.

Sylwia1974, odnosnie Matki Polki to nie mam zadnych informacji, ale mam bardzo miłą i przyjazna p.dr M.Wiśniewska - Jarosińska ... jest bardzo ciepła i życzliwa. Wiem , ze przyjmuje w Zgierzu, ale gdzie jeszcze to nie mam pojęcia...jeśli bedziesz zainteresowana to mam jej nr. tel.
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CD u dziecka
do Bąk możesz spokojnie iść - jest baaardzo dobra - zresztą jak i pozostali w Matce Polce
Bylismy w CZMP i nigdy wiecej tam nie pojedziemy:(Niestety zrobilismysobie tylko niepotrzebna wycieczke tylko poto aby usłyszec od Pani Docent Bak jaki to szpital zadłuzony zamiast uzyskac pomoc .Nie polecam nikomu a my juz napewno tam sie nie pokazemy 

-
- Początkujący ✽✽
- województwo: śląskie
Mój syn leży obecnie na Hallera u prof Dzikiego z powodu przetoki. Ma wprowadzone dwa dreny, mija drugi tydzień i ... czekamy. Prowadzi go dr Torzecki, bardzo fajny lekarz. Co do skuteczności, to trzeba poczekać. Ogólnie jestem zadowolona, ale ciężko o kontakt z lekarzem. Nie wiem natomiast, czy mam się martwić zmianą leków: za budenofalk dostaje encorton. Lekarze twierdzą, że niczym się nie różnią???
Tomek 25 lat, 56 kg, 173 cm.
Leki: Asamax, Imuran, Aspargin, Alfadiol, Ostolek
3 dawki Remicade
2 lata Humiry
3 dawki Remicade
rok przerwy
Remicade IV 2014 - III 2015
3 dawki Remicade
2 lata Humiry
3 dawki Remicade
rok przerwy
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
Dr Torzeckiego znam ja i moja mama doskonale ... Miałyśmy z nim fatalne doświadczenia ... teraz go unikamy. Natomiast prof. Dzikiego uwielbiam
. Też leczę się na Hallera.

-
- Początkujący ✽✽
Cinimini leczysz się u chirurga, czy gastrologa?
Tomek 25 lat, 56 kg, 173 cm.
3 dawki Remicade
2 lata Humiry
3 dawki Remicade
rok przerwy
3 dawki Remicade
2 lata Humiry
3 dawki Remicade
rok przerwy
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
Regularnie u gastrologa u prof. Chojnackiego na IIp. , ale miałam też styczność z chirurgami... i właśnie z dr Torzeckim ... nawycinał mi to czego nie powinien i mam teraz kłopot.
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
witam
jeżeli szukacie doprego chirurga, proktologa w łodzi to polecam dr cywińskiego, dawniej pracował w pirogowie, teraz pracuje na hallera u prof. dzikiego, leczę sie u niego juz jakieś 6 lat, prywatnie przyjmuje w medaxie na zielonej w poniedziałki i środy, jak cos to napisze nr tel., operował mnie i operacja przebiegła bez problemów pomimo że była robiona w pirogowie gdzie warunki są (lub przynajmniej były) katastrofalne, nie polecam tego szpitala, podczac instalowania centralnego wkłócia zainfekowali mnie gronkowcem, to jeden z przykładów jakie mnie tam spotkały, jedyny plus to ładne i młode pielegniarki
pozdrawiam

jeżeli szukacie doprego chirurga, proktologa w łodzi to polecam dr cywińskiego, dawniej pracował w pirogowie, teraz pracuje na hallera u prof. dzikiego, leczę sie u niego juz jakieś 6 lat, prywatnie przyjmuje w medaxie na zielonej w poniedziałki i środy, jak cos to napisze nr tel., operował mnie i operacja przebiegła bez problemów pomimo że była robiona w pirogowie gdzie warunki są (lub przynajmniej były) katastrofalne, nie polecam tego szpitala, podczac instalowania centralnego wkłócia zainfekowali mnie gronkowcem, to jeden z przykładów jakie mnie tam spotkały, jedyny plus to ładne i młode pielegniarki

pozdrawiam

CD od 1999 ..... Stan - zaczął się kolejny etap walki
- inkaska
- Aktywny ✽✽✽
nie wiecie czy ta poradnia gastrologiczna przy Barlickim jeszcze istnieje?
Weszłam na stronę szpitala ale nic nie znalazłam...
Weszłam na stronę szpitala ale nic nie znalazłam...
cos byc musi do cholery za zakretem;)