- potwierdzam, bardzo miła dr, też mnie prowadziła. Ciekawe do kogo trafię tym razem - wracam 29 lipcamisiek1 pisze:jak moja prowadząca Magda Kaniewska

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- potwierdzam, bardzo miła dr, też mnie prowadziła. Ciekawe do kogo trafię tym razem - wracam 29 lipcamisiek1 pisze:jak moja prowadząca Magda Kaniewska
Jest jeszcze dr Karłowicz. Nie prowadziła mnie, ale sprawia dobre wrażenie. Poza tym wydaje mi się, że prof. Rydzewska mądrze kompletuje personel i dba o nas, CuDaków!Baby pisze:Ciekawe do kogo trafię tym razem - wracam 29 lipca
Dla Pani profesor Grażyny Rydzewskiej to jak wyjdę pomyślę nad stworzeniem księgi pamiątkowej z podziękowaniami.Missgrey pisze:Poza tym wydaje mi się, że prof. Rydzewska mądrze kompletuje personel i dba o nas, CuDaków!
Pomysł genialnymisiek1 pisze:Dla Pani profesor Grażyny Rydzewskiej to jak wyjdę pomyślę nad stworzeniem księgi pamiątkowej z podziękowaniami.
hm planowałem 2=3 tygodnie jak przyjechałem w styczniuBaby pisze:Pomysł genialnyChętnie Ci pomogę. Jak długo planujesz leżeć jeszcze na oddziale?
Może się spotkamy
Domcia rozmawiałem z Michałem Łodygą śmiało dzwoń w godzinach pracy i próbuj go łapać 22 508 12 14.Baby pisze:Witam, mam takie pytanie, czy wiecie może czy dr. Łodyga przyjmuje może gdzieś prywatnie
a to nie ja napisałamBaby napisał/a:
Witam, mam takie pytanie, czy wiecie może czy dr. Łodyga przyjmuje może gdzieś prywatnie