gorączka + utrata przytomności
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- aniaallegro78
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: gorączka + utrata przytomności
Natalka czesc a czym zwalczyłaś gorączke ? ja juz od trzech dni sie męczę bo boje sie uszkodzic bardziej żołądek i jelita. Tym bardziej ze ostatnio mam pobolewania myśle że crohn znowu atakuje . jak mi nie przejdzie do wieczora to chyba pojade do jakiegoś lekarza po antybiotyk pozdrawiam serdecznie
Raz na górze raz na dole...
-
- Weteran ✿
- Choroba: CD
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Hej aniaallegro78
w sumie to nie zwalczałam gorączki wcale, sama przeszła, a że nie była wysoka to dało się wytrzymać i tylko 2 dni mnie trzymała
może weź paracetamol, mi mój gastro powiedział, że mogę brać i że nie zmasakruje mi flaków
w sumie to nie zwalczałam gorączki wcale, sama przeszła, a że nie była wysoka to dało się wytrzymać i tylko 2 dni mnie trzymała
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
może weź paracetamol, mi mój gastro powiedział, że mogę brać i że nie zmasakruje mi flaków

-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: -- poza Polską --
ja po pierwszym wyjściu ze szpitala złapałem przeziębienie i potem wylądowałem drugi raz do szpitala ale to były początki mojej przyjaźni z CU
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: lubelskie
młody wyszedł ze szpitala - wirus wykluczony, bakteria wykluczona - stwierdzono ostry nawrót crohna - Kacper schudł 4 kg, dostał sterydy i przez 3 dni był na kroplówkach - teraz juz jest w domciu i wszystko OK.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Pozdrawiam wszystkich cieplutko