tetlejkaa, Juniorze co Ty kombinujesz ?
Powiedz mi na jakiej podstawie nasunęła Ci się myśl, że IBS to choroba weneryczna ? Wnioskuje po Twoim wieku, że lekcje do życia w rodzinie przynajmniej jedną musiałaś mieć, bo teraz są takowe w szkołach. Po drugie, jak masz wątpliwości, to dlaczego pierwsze nie zapytasz mamy ? Wnioskuje, że wszystko tutaj mówisz, ale nie rozmawiasz z mamą, ponieważ są ciągle zdania "porozmawiam z mamą". Poza tym, czy ty w ogóle nawet jak szukałaś w internecie hasła IBS, to czy czytałaś ze zrozumieniem ? Po co szukasz nowych symptomów ? Po co się nas pytasz co Ty za chorobę masz ? Skoro i tak uważasz, że lekarstwa i pomoc lekarska Ci nie pomoże ? Po co, skoro wiesz lepiej ? Polecam osobiście Ligotę na ul. Medyków. A cóż to za filozofia, trafić na dworzec w Katowicach i podjechać minibusem, jak masz blizej to może nawet na dworzec nie musisz, nie wiem, gdzie mieszkasz, bo masz województwo tylko wpisane. Zacznij kobieto działać ! Po pierwsze idź do ginekologa i uświadom się z chorobami wenerycznymi, bo z taką wiedzą to masakra. Po drugie, albo nawet jako pierwsze zadzwoń do tych na Medyków, ja Ci mogę podać numer, albo Żabusia, jak ma jeszcze numer

Poza tym w internecie też znajdziesz, albo na forum jakimś.
SZUKAJ NIE BOLI ! potem się umów na wizytę z Gastrologiem, Psycholog swoją drogą. Wpierw Gastro, potem badania, a potem można o konkretach gadać.
ZACZNIJ DZIAŁAĆ !