kurcze nie pierwszy raz się spotykam z tym cały ot.nie czaję bazy o co z tym biega?szukałam w obsłudze forum i nic nie znalazłam co ja robię żle kurde maćmartita pisze:CAMPARI34 proszę nie robić OT,

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
kurcze nie pierwszy raz się spotykam z tym cały ot.nie czaję bazy o co z tym biega?szukałam w obsłudze forum i nic nie znalazłam co ja robię żle kurde maćmartita pisze:CAMPARI34 proszę nie robić OT,
w obsłudze faktycznie nie ma o tym, ale jest tu viewtopic.php?t=2067 (czyli w podforum FAQ w ważnych tematach) no i w regulaminie teżCAMPARI34 pisze:szukałam w obsłudze forum i nic nie znalazłam
dzięki za zrozumienie już wiem o co chodzi a czy jeszcze możecie mi powiedzieć jak się zakłada nowy temat?wiem ze to jest gdzies opisane ale ja nie wiem jak do tego się zabrać.dziekujęNatalka pisze:nie ma się co dziwić, że CAMPARI34 robiła coś czego jej mody zabraniały skoro nie wiedziała o co chodzi
jak wejdziesz w odpowiedni "dział" to w lewym górnym rogu, obok "moderatorzy..." po lewej stronie jest przycisk "NOWY TEMAT"CAMPARI34 pisze:a czy jeszcze możecie mi powiedzieć jak się zakłada nowy temat?wiem ze to jest gdzies opisane ale ja nie wiem jak do tego się zabrać.dziekuję