![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Też tak czasem mam. Ostatnio miałam tak, że przez tydzien jadłam drożdżówki z czekoladą.CatAnn pisze:Chociaż ostatnio czasem mam większą ochotę na plaster wędliny niż na słodką czekoladkę i nie wiem dlaczego xD Przejadło się?
może masz już przesytCatAnn pisze:po zjedzeniu czegoś czekoladowego (np. batonika Prince-Polo) robi mi się niedobrze.
nie znoszę gorzkiej, kocham mleczną, niczym nie nadzianąleila pisze:ja jem gorzka bo mniej tuczy
ania406 pisze:Milka karmelowa.. Mniam... albo marcepan w gorzkiej czekoladzie.. A do tego parowka z ogorkiem.. Najlepsze polaczenie ;D
BynajmniejLemoni pisze:ania406 pisze:Milka karmelowa.. Mniam... albo marcepan w gorzkiej czekoladzie.. A do tego parowka z ogorkiem.. Najlepsze polaczenie ;DAniu, jesteś w ciąży?
to tak jak po chińsku, 5 smaków na razania406 pisze:Po prostu uwielbiam laczyc takie dziwne smaki
Tak, jakiekolwiek połączenie pomarańczy z czekoladą (byle nie za dużo, by nie zemdliło) jest wspaniałe... kojarzy mi się ze świętamiLemoni pisze:Gorzka ze skórką pomarańczową dobra jest:)!
Kiedyś dawno temu lubiłam jeść tort (b. słodki, z kremem truskawkowym - jeszcze nie byłam chora) z paprykowymi chipsami i słonymi paluszkami... Fajne połączenieania406 pisze:Po prostu uwielbiam laczyc takie dziwne smaki.