Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Badanie mam mieć w przychodni (prywatnej), tam lewatywy nie zrobią (już dzwoniłam). Poradzili zaczekać jeszcze trochę, albo zrobić lewatywę w domu. I właśnie się zastanawiam co zrobic, może jednak coś się "ruszy" i będę mogła zrobić dziś kolonkęita71 pisze:Zapytaj się w szpitalu,może lewatywę Ci zrobią,powinna pomóc.
No właśnie niestety "normalne" zaparcia przechodzę strasznie ciężkoZenobius pisze:...
Traktuj to jak normalne zaparcie.
Przynajmniej takie sa moje doswiadczenia w tej kwestii.
Do szpitala wtedy w koncu nie dotarlem, ale moze rzeczywiscie, tak jak ita pisze, maja cos co pomoze
Nie znoszę lewatywyita71 pisze:Jak nic się nie "ruszy",to może warto jednak zrobić w domu
lewatywę i mieć badanie za sobą
Syn też nie znosi,ale dla dobra badania nie sprzeciwia sięPaulina_Pel pisze:Nie znoszę lewatywy
No ja też tak zawsze miałam! Aż do wczorajkasinp pisze:dziwne to dla mnie bo ja po pierwszych lykach fortransu reszte cala wrecz na kibelku musze pic bo nie schodze , czuje jakbym to co pije u gory juz na dole wyplywalo jak przez sito!
jejku zaciekawilo mnie to - slodki? ile bym dala zeby kolono bylo slodkie w przygotowaniu , ja po fortransie mam zapsci jakies i sinieją mi usta i paznokcie , ale dosyc otPiotr86 pisze:X-PREP jest dużo lepszy od fortransu ..................... i jest smaczny ( słodki )