Bielizna...
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Miska Ryżu
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Re: Bielizna...
ze stringami to chyba kwestia przyzwyczajenia skóry. Z bokserek to najlepsze bawełniane w wesołe wzorki, albo takie z rozciągliwego sliskiego materiału bez szwów <nie wiem jak sie ten materiał nazywa> 

Ostatnio zmieniony 18 kwie 2013, 17:26 przez Miska Ryżu, łącznie zmieniany 1 raz.
Smutno Ci? A może budyń? 

-
- Znawca ❃❃
- Choroba: CU
- województwo: wielkopolskie
Mnie się baaaardzo podobają kobiece pośladki
i to nie zależnie co mają na sobie , czy to są seksowne stringi , ładne damskie bokserki , czy fajne figi lub biodrówki. A nawet gdyby nic pośladki nie kryło ,to nic bym przeciw nie miał, ale ten przypadek to tylko latem 

- Alexandra_
- Początkujący ✽✽
- Choroba: IBS
- Kontakt:
Torvik, Ty się uganiałeś za gołymi damskimi pupami w gimnazjum? (trudno mi w to uwierzyć
)
Mam znajome które nawet w taką pogodę ubierają biodrówki, stringi i krótkie kurtki. No i podziwam dziewczyny za wytrzymałość.

Mam znajome które nawet w taką pogodę ubierają biodrówki, stringi i krótkie kurtki. No i podziwam dziewczyny za wytrzymałość.
Hey, mister. This here is the stairway to heaven. You know that, don't cha?
- maggie0278
- Mistrzunio ❃❃❃
- Choroba: CU u rodzica
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Jako, że kobieta zmienną jest , zmieniam fasony bielizny biorąc pod uwagę, strój jaki zamierzam na siebie przywdziać. Pod coś obcisłego wolę stringi i krzywdy mi one nie robią, pod dresik lub dżinsy mogą być bokserki, które bardzo lubię, a jak mnie dopada comiesięczna damska przypadłość, to już muszę mieć mega wygodne majtaski , coby wszystko na swym miejscu się trzymało 
Kiedyś, będąc po ciąży zainwestowałam w tzw.modelującą bieliznę, ale za bardzo mnie ona obciskała i brzuch mnie bolał jak ją nosiłam. A nie było to tak od razu świeżo po porodzie.
Także chyba dla Was kobietki też pewnie nie polecana, bo może za bardzo na jelitka uciskać.
[cytat usunięty na prośbę użytkownika]
tego też nie lubię, fee...

Kiedyś, będąc po ciąży zainwestowałam w tzw.modelującą bieliznę, ale za bardzo mnie ona obciskała i brzuch mnie bolał jak ją nosiłam. A nie było to tak od razu świeżo po porodzie.
Także chyba dla Was kobietki też pewnie nie polecana, bo może za bardzo na jelitka uciskać.
a póżniej będą kwiczały jak ich zapalenie przydatków lub pęcherza dopadnieAlexandra_ pisze:Mam znajome które nawet w taką pogodę ubierają biodrówki, stringi i krótkie kurtki. No i podziwam dziewczyny za wytrzymałość.

[cytat usunięty na prośbę użytkownika]
tego też nie lubię, fee...
Aktualnie : Pentasa 1x2gr, Imuran obniżono do 50mg z uwagi na podwyższony poziom thioguaniny, Biopron 9 2x1, Omega-3, Calperos+Vit.D3
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły
Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji
Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły

Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji

Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
- Alexandra_
- Początkujący ✽✽
- Choroba: IBS
- Kontakt:
Widzisz jak to łatwo można mnie zaskoczyć
Zawsze mi się kojarzyłeś z Cooper'em z The Big Bang Theory
Przepraszam za ot, już nie będę.
Swoją drogą ciekawi mnie kto i w jakim celu wymyślił stringi

Przepraszam za ot, już nie będę.
Swoją drogą ciekawi mnie kto i w jakim celu wymyślił stringi

Hey, mister. This here is the stairway to heaven. You know that, don't cha?
- Szybkielvis1981
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
- Natuśka
- Ekspert ✿✿
- województwo: małopolskie
- miasto: Kraków
- Kontakt:
Też mam laskę na roku: zimno, wiatr, nie wiadomo co jeszcze ale twardo idzie, mknie przez zaśnieżone miasto w biodróweczkach, stringach w krótkiej kurteczce i bez czapeczkiAlexandra_ pisze:Mam znajome które nawet w taką pogodę ubierają biodrówki, stringi i krótkie kurtki. No i podziwam dziewczyny za wytrzymałość.

Nie mam nic osobiście do takich osób, ale jak wiadomo: PARADA ZIMNA NIE UZNAJE

Na zawsze razem... 
Podpisano:Twój Crohn
Aktualnie: Szczęśliwsza, bo krótsza
+ Methypred 8 mg na jelita, Humira na stawy.
W planach : Realizacja punktu 2
1. 19.11.2012- hemikolektomia prawostronna metodą laparoskopową
2. Normalne życie...
3. ZZSK mam, ale nikomu nie oddam

Podpisano:Twój Crohn

Aktualnie: Szczęśliwsza, bo krótsza

W planach : Realizacja punktu 2

1. 19.11.2012- hemikolektomia prawostronna metodą laparoskopową

2. Normalne życie...
3. ZZSK mam, ale nikomu nie oddam

- Justa1985
- Początkujący ✽✽
- Choroba: inna choroba jelita
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
bokserki i figi kocham choć 5 lat w stringach ganiałam do czasu az hemorodiów sie nabawiłam 

-
- Doświadczony ❃
- miasto: bytom
Ja uwielbiam stringi od szkoły podstawowej noszę, bokserki damskie noszę tylko po domu. Natuśka, to co pisałaś o jakieś dziewczynie to może Ja
kurteczka króciutka, biodróweczki, bez czapeczki. I też mówiłabym że przyzwyczaiłam się 

Biorę: Asamax tabl 500mg 2-2-2-2, asamax czopek 0-0-1 ircolon 1-0-1, probiotyk, intesta, nospa. Stan: Zaostrzenie. Waga / Wzrost : 40,5 kg/ 158cm.
- Lemoni
- Doświadczony ❃
- województwo: -- poza Polską --
- Kontakt:
casem (b. b. b. b. rzadko) zdarzy mi się ubrać stringi, ale nienawidzę tego! Wiem, wiem, jestem kobietą więc się nie znam, ale dla mnie wcale nie jest to seksowna bielizna, raczej wstrętna. Uważam, że ładnie wycięte bokserki są znacznie korzystniejsze dla pośladków:P. Nie znoszę też fig wysoko wyciętych z przodu. Poza tym hołduję bawełnianej bieliźnie. Może to nudne, ale jakie wygodne 

- CzarnaMamba
- Doświadczony ❃
- Choroba: nie ustalono
- województwo: dolnośląskie
Noszę stringi, bo jestem przyzwyczajona, bokserki czasem; uwielbiam bieliznę bezszwową 

- Cinimini
- Znawca ❃❃
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Podobnie jak Lemoni, uważam, że stringi nie są czyms wyjątkowo kuszącym...mi za przeproszeniem tyłek w stringach, kojarzy się z 'końskim zadkiem' - takie poślady na wierzchu i sznurek przez środek. Ogólnie kojarzą mi się z takimi pannami z 'disco', które jak przykucną to mają znaczek mercedesa na plecach... Może przesadzam - na pewno - ale mama jakąś taką awersje. Czasem np. na wesele, jak zakładam obcisłą sukienkę, no to tzw.'małe majteczki' to konieczność....i wtedy muszę się przełamać. Natomiast tak normalnie na porządku dziennym uwielbiam figi (bokserki średnio, bo tak jak któraś z dziewczyn napisała,też potrafią włazić tu i tam). Ciągle kupuję nowe, mimo, że mam pełną szufladę...najczęściej dziewczęce - czasem koronkowe.
- CatAnn
- Znawca ❃❃
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Podpisuję się. Noszę najnormalniejsze w świecie, kolorowe, zwykle bawełniane. Jak na razie to takie "dla dzieci", chociaż coraz częściej staram się patrzeć, żeby były miłe i wygodne, a nie jakieś szczególnie ozdobne (na przykład jednobarwne, z Pompei)...Cinimini pisze:Natomiast tak normalnie na porządku dziennym uwielbiam figi
Ulepimy dziś bałwana, Cudusiu...?
Rozpoznanie: czerwiec 2003 - CD. Stan: remisja, anemia, depresja, zab. adaptacyjne. Wzrost, waga: 166 cm, 52 kg. Leczenie: CSK MSW. Leki: adalimumab, mesalazyna, wenlafaksyna, lamotrygina.
Rozpoznanie: czerwiec 2003 - CD. Stan: remisja, anemia, depresja, zab. adaptacyjne. Wzrost, waga: 166 cm, 52 kg. Leczenie: CSK MSW. Leki: adalimumab, mesalazyna, wenlafaksyna, lamotrygina.